Έξαλλη η star:Μας δείχνει το πραγματικό της σώμα & «δικάζει» τους παπαράτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλη η star:Μας δείχνει το πραγματικό της σώμα & «δικάζει» τους παπαράτσι

Αυτό είναι το πραγματικό της σώμα

Αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο των παπαράτσι ήρθε η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία απαθανατίστηκε με το μαγιό της στην παραλία και το αποτέλεσμα που κυκλοφόρησε ήταν πολύ διαφορετικό από την πραγματικότητα. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει αρκετά ζουμερές καμπύλες οι οποίες μάλιστα εξείχαν και από το ολόσωμο μαγιό που φορούσε.

Και όπως αντιλαμβάνεσαι αυτή η εικόνα και η παραποίηση της αλήθειας έκανε έξαλλη τη νεαρή τραγουδίστρια, η οποία φόρεσε εκ νέου το μαγιό της και έκανε ένα story στο Instagram δείχνοντας μας το πραγματικό αποτέλεσμα. Μάλιστα το δημοσίευμα ανέφερε πως η star έχει κάνει και λιποαναρρόφηση, και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.


https://www.instagram.com/p/CHOOEPYnTCq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φορώντας λοιπόν το ίδιο μαγιό η Bebe Rexha είπε στο βίντεο: «Θέλω να σου δείξω πως είμαι πραγματικά. Ναι έχω μηρούς και έχω και οπίσθια. Είναι πολύ δύσκολο γιατί καμιά φορά δυσκολεύομαι να αγαπήσω και να αποδεχτώ τον εαυτό μου. Και όταν βλέπεις τον εαυτό σου και το σώμα σου να μοιάζει χάλια είναι κάπως. Ναι έχω ραγάδες, έχω κυτταρίτιδα και όλα τα παραπάνω. Αλλά δεν έχω κάνει χειρουργική επέμβαση. Δεν άγγιξα ποτέ το σώμα μου και δεν έχω κάνει ποτέ λιποαναρρόφηση».

«Προσπαθώ να είμαι υγιής και να σέβομαι αυτό που μου έδωσε ο Θεός. Μου αρέσει να τρώω και επίσης παίρνω φάρμακα που δυσκολεύει πολύ τη διαδικασία του να χάσω βάρος. Είμαι παχιά, είμαι ένα παχύ κορίτσι, και το κρατάω. Έτσι γεννήθηκα. Είχα πάντα μια μικρή μέση και μεγάλους μηρούς ακόμη και όταν ήμουν μικρό κορίτσι. Αλλά δεν είμαι αυτό που δείχνουν οι φωτό».

Εμείς κάπου εδώ θέλουμε να τη χειροκροτήσουμε και να της πούμε μπράβο α) για το θάρρος της και β) για την αυτοπεποίθηση του να βγει και να δείξει το πραγματικό της σώμα «δικάζοντας» τους παπαράτσι.