Ξέρουμε πώς πέρασε το σκ της καραντίνας η Ελένη Τσολάκη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρουμε πώς πέρασε το σκ της καραντίνας η Ελένη Τσολάκη

Και κάπως ταυτιστήκαμε

Το mood της καραντίνας πλέον είναι ξεκάθαρο και οι επιλογές που έχεις ούσα μέσα στο σπίτι είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αν γενικά είσαι σπιτόγατα και σου αρέσει να κάθεσαι στο σπίτι και να κάνεις διάφορα πράγματα ενδεχομένως η καραντίνα να μη σου έπεσε πολύ βαριά. Το πρώτο Σαββατοκύριακο της θα λέγαμε ήταν κάπως αναγνωριστικό γιατί είχαμε ξεσυνηθίσει από την άνοιξη κι έπρεπε να προσαρμοστούμε ξανά στην ίδια κατάσταση.

Η Ελένη Τσολάκη ανέβασε στο Instagram account της πως πέρασε το πρώτο σκ της καραντίνας και πήραμε ιδέες για το επόμενο που και πάλι θα μας βρει στο σπίτι. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη μέρα της με γυμναστική και στη συνέχεια έκανε αυτό που αρκετοί celebs ξεκίνησαν από νωρίς φέτος για ευνόητους λόγους.

Μετά τη άσκηση με διάδρομο το πρόγραμμα της Ελένης Τσολάκη περιλάμβανε το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της, το οποίο ήταν πραγματικά πάρα πολύ όμορφο. Μετά τη Δούκισσα Νομικού, τον Άκη Πετρετζίκη, τη Σίσσυ Χρηστίδου, και η Ελένη Τσολάκη στόλισε το δέντρο της, και το βρίσκουμε μία εξαιρετική ιδέα για να φτιάξει λίγο η διάθεσή μας εν μεσω καραντίνας και πανδημίας.



Δες παρακάτω το βίντεο με το δέντρο της. Δεν είναι πολύ όμορφο;