Ο γιος Ελληνίδας ηθοποιού παίζει με την κόρη του Bradley Cooper (video)

Ο γιος Ελληνίδας ηθοποιού παίζει με την κόρη του Bradley Cooper (video)

Η ζωή στο Hollywood

Η Κατερίνα Μουτσάτσου ζει τα τελευταία 12 χρόνια στο Los Angeles με τον σύζυγό της, Charles Como και τους γιους της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, έγινε μαμά για δεύτερη φορά τον Ιούνιο ενώ ο μεγάλος της γιος Hylas, αποτελεί την μεγάλη της αδυναμία.

Η Μουτσάτσου μίλησε για όλα στο Happy Day Και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική. Έτσι κι αλλιώς, η Κατερίνα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πάντα μας δείχνει στιγμές από τη ζωή της και φυσικά καμαρώνει για την όμορφη οικογένειά της.

Έλα όμως που η ηθοποιός καμαρώνει και για τον σύζυγό της και μιλώντας στο Happy Day δεν δίστασε να σχολιάσει την ομοιότητα του αγαπημένου της με τον χολιγουντιανό αστέρα George Clooney. Μάλιστα, η Μουτσάτσου περιέγραψε ένα περιστατικό όπου τουρίστας πέρασε τον Charles για τον George και ήθελε να βγάλει φωτογραφία μαζί του.



Εν τω μεταξύ, η Μουτσάτσου αποκάλυψε πως ζώντας στο Los Angeles έχει συναντήσει πολλούς διάσημους αστέρες. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως πριν το lockdown ο γιος της Hylas, έπαιζε με την κόρη του Bradley Cooper.

Δες στο βίντεο πώς την περιέγραψε!



Δες εικόνες από τη ζωή της Κατερίνας στο L.A στην παρακάτω gallery.