Ένα κατάξανθο κοριτσάκι: Η σπάνια παιδική φωτογραφία της Diana (photos)

Ένα κατάξανθο κοριτσάκι: Η σπάνια παιδική φωτογραφία της Diana (photos)

Το post του αδερφού της στο Twitter. 

Είναι μερικά τα άτομα που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους με το έργο, την ιδιοσυγκρασία τους ακόμη και με αυτά που επέλεγαν να πουν. Ένα από αυτά είναι αναμφισβήτητα και η Πριγκίπισσα ή Lady Diana, η οποία ως γνωστόν σκοτώθηκε πριν 23 χρόνια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Παρόλα αυτά, όσα χρόνια κι αν περάσουν, η αγαπημένη Πριγκίπισσα του λαού, η γυναίκα που έθεσε νέα θεμέλια στην εικόνα της βασιλικής οικογένειας, και τόλμησε πράγματα που καμία άλλη προηγουμένως δεν είχε διανοηθεί, θα συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον και τις διαφωνίες σε σχέση με τη ζωή και το έργο της.

Εν μέσω της γνωστής πια διαμάχης με το δημοσιογράφο Martin Bashir ο οποίος είχε κάνει τη θρυλική εκείνη συνέντευξη στην Diana το 1995 στην οποία η Πριγκίπισσα είχε πει την ακόμα πιο θρυλική ατάκα «Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις», ο Earl Spencer, ο αδερφός της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας, ανέβασε χθες μία παιδική φωτογραφία η οποία κάνει το γύρο του κόσμου.

Η φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 1967, δείχνει δύο κατάξανθα αδερφάκια να ποζάρουν χαμογελαστά στο φακό. Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια από κάτω ήταν αμέτρητα, με πολλούς να δηλώνουν συγκινημένοι από το σπάνιο αυτό ντοκουμέντο.

Δες την παρακάτω gallery: