Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκινητική δημόσια έκκληση (video)

Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκινητική δημόσια έκκληση (video)

Η ανιψιά της βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Είναι μία δύσκολη χρονιά για όλους, αν αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, με τα θύματα να αυξάνονται και το μέλλον της κοινωνίας να κρίνεται αβέβαιο. Ένα άτομο που ίσως έχει χτυπηθεί ακόμα περισσότερο τον τελευταίο καιρό, είναι η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Έρρικα Πρεζεράκου.

Η περιπέτεια της Έρρικας στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, όταν έπειτα από ένα ατύχημα που είχε με σκάφος, ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο του χεριού της. Η ίδια πλέον δηλώνει πιο δυνατή και ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές και τη συμπαράστασή του.

Ωστόσο, η μοίρα επεφύλασσε ακόμη ένα χτύπημα για το γελαστό κορίτσι, μιας και αυτή τη φορά η μικρή ανιψιά της Αναστασία βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Το κοριτσάκι διεγνώσθη με όγκο στο κεφάλι και ο μόνος τρόπος για να σωθεί είναι να ταξιδέψει στο Τέξας και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο το ποσό της επέμβασης είναι τεράστιο, 700.000 ευρώ, με την Έρρικα να ζητά από τον κόσμο μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε» να βοηθήσει, ο καθένας με τον τρόπο του.

Για να ενημερωθείς, δες το παρακάτω video. Eυχή μας, σύντομα να μαζευτεί το ποσό και να πάνε όλα καλά.