H Katie Holmes σοκάρει αποκαλύπτoντας τη σχέση που έχει η Suri με τον πατέρα της

H Katie Holmes σοκάρει αποκαλύπτoντας τη σχέση που έχει η Suri με τον πατέρα της

Η Katie βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Η Katie Holmes αποφάσισε να τα αλλάξει όλα στη ζωή της φέτος, και ήδη ξεκίνησε από τον τρόπο που διαχειρίζεται την προσωπική της ζωή. Η διάσημη ηθοποιός εδώ και δύο μήνες έχει έναν καινούργιο σύντροφο στη ζωή της και για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια την βλέπουμε τόσο ευτυχισμένη και να μην κρύβει την προσωπική της ζωή.

Πέρα από τον έρωτα για τον Emilio Vitolo τον οποίο δείχνει όπου σταθεί και βρεθεί, η Holmes αποφάσισε να βάλει τέλος και στις φήμες που θέλουν τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise να έχει προσπαθήσει να έρθει κοντά με την κόρη τους.
H Suri είναι έφηβη πια και μιλώντας στην Vogue Αυστραλίας, σε μια σπάνια συνέντευξη, η Holmes μίλησε για τη ζωή της στην καραντίνα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως υιοθέτησε hobbies όπως το ράψιμο, η ζωγραφική και το γράψιμο:

«Το να ζεις χωρίς την πίεση του αποτελέσματος αλλά εκτιμώντας τους ρυθμούς μητέρας και κόρης είναι πολύτιμο αγαθό».
Η Katie αποκάλυψε και πώς ένιωσε όταν είδε ξανά τη μαμά της και τον μπαμπά της που ζουν στο Ohaio μετά από μήνες που μιλούσαν μόνο στο Facetime.

«Ήταν σαν να έχουμε Χριστούγεννα, τα μάτια της μαμάς μου μου φάνηκαν πιο μεγάλα και τα χέρια του μπαμπά πιο δυνατά, οι αγκαλιές μας πιο σφιχτές».
Όσο για τη σχέση που έχει η Suri με τον μπαμπά της, αυτή είναι ανύπαρκτη, μιας και η 14χρονη σήμερα έχει να δει τον πατέρα της 7 χρόνια. Ο Tom δεν συγχώρησε ποτέ την Katie για το διαζύγιο και προτίμησε να μην έχει καμία επαφή και με την κόρη του.