Διέψευσε τον αρραβώνα το διάσημο πρώην μοντέλο παρά το μονόπετρο

Διέψευσε τον αρραβώνα το διάσημο πρώην μοντέλο παρά το μονόπετρο

Κρατάει το μονόπετρο, διαψεύδει την πρόταση γάμου

Το κορίτσι αυτό ξέρει ότι αξίζει ένα μονόπετρο χωρίς αυτό να σημαίνει πως παντρεύεται. Πολλοί είχαν δει το απίθανο δαχτυλίδι στο χέρι της 46χρονης καλλονής και υπέθεσαν πως ο γάμος είναι πολύ κοντά, όμως η ίδια διαψεύδει τα γαμήλια καμπανάκια.

Μιλάμε για την Kate Moss και τον αγαπημένο της Nikolai von Bismarck και τη συνέντευξη που έδωσε το πάλαι ποτέ σούπερ μοντέλο στην Telegraph.

Εκεί η καλλονή, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και διέψευσε τον αρραβώνα.

«Όχι, δεν έχω αρραβωνιαστεί, έχουμε απλά μια σχέση, είμαι δεσμευμένη, νομίζω πως όταν έχεις παντρευτεί ήδη μια φορά, το δάχτυλο νιώθει μια μοναξιά, ήταν περισσότερο το θα βγω μαζί σου απλά για να μην είναι άδειο το δάχτυλό μου, κάνε μου το σωστό δώρο», τόνισε η Moss που στην ουσία εκβίασε το δώρο που έλαβε.

Η Moss είναι ζευγάρι τα τελευταία πέντε χρόνια με τον καλό της για τον οποίο αποκάλυψε πως θέλει πάντα να πηγαίνει για ψώνια μαζί του ειδικά για κοσμήματα, μιας και εκείνος απολαμβάνει τη διαδικασία.

Η Kate έχει άλλωστε λατρεία για τα κοσμήματα, τα οποία πολλές φορές τα αγοράζει η ίδια για τον εαυτό της και τα φοράει ως και στην παραλία.

Ποιο είναι όμως το αγαπημένο κόσμημα της Moss;

Η ίδια αποκάλυψε πως όταν γέννησε την 18χρονη σήμερα κόρη της Lila, ο πρώην της, Jefferson Hack της αγόρασε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι το οποίο και θα δώσει μια μέρα στην Lila.