H Ρασέλ βγήκε από το GNTM 3 και στο πρώτο της βίντεο δεν μίλησε για τον Edward

H Ρασέλ βγήκε από το GNTM 3 και στο πρώτο της βίντεο δεν μίλησε για τον Edward

H αποχώρηση της Ρασέλ είναι γεγονός

Μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του φετινού GNTM 3 με τα κορίτσια και αγόρια, η Ρασέλ αποχώρησε χτες βράδυ από το ριάλιτι μοντέλων.

Η Μαριαγάπη με τα ντεσαβαντάζ που έδωσε στην φωτογράφηση, τόσο στον Δήμο, όσο και στη Ρασέλ κατάφερε να στείλει στην τελική δυάδα αποχώρησης και τους δύο. Κι ενώ όλοι πίστευαν πως ο Δήμος, ο παίκτης γύπας θα έφευγε από το GNTM 3 λίγο πριν τους εννιά, ήταν η Ρασέλ εκείνη που αποχώρησε.

Στο άκουσμα της Ρασέλ, ο Παναγιώτης ξέσπασε σε γέλια, η Μαρινέλλα και η Μαριαγάπη ενθουσιάστηκαν και το κλίμα στο σπίτι ήταν περίεργο.

Και επειδή η Ρασέλ μπόρεσε μετά την τηλεοπτική αποχώρηση να επιστρέψει στο Instagram, είχε έτοιμο ένα βίντεο ο οποίο είπε πολλά ευχαριστώ και μας «απείλησε» πως θα επιστρέψει.



Αυτό που ξαφνιάζει είναι πως ενώ είχαμε δει την παίκτρια να έχει έρθει κοντά με τον Έντουαρντ και να έχουν κοιμηθεί μαζί, στο βίντεό της μετά την αποχώρηση η Ρασέλ δεν ανέφερε πουθενά τον παίκτη και προτίμησε να πει πως συμπαθεί πολύ τον Αντρέα, τον οποίο και θεωρεί πιθανό νικητή του ριάλιτι μοντέλων.

Το βίντεο της Ρασέλ που έχει μόνο οκτώ χιλιάδες followers στο Instagram συγκέντρωσε πάνω από 45.000 προβολές μέσα σε οκτώ μόλις ώρες και όχι άδικα, μιας και η παίκτρια ήταν ένα από τα πρόσωπα του παιχνιδιού που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κόσμου.