Πώς είναι να εργάζεσαι για τους Brangelina; Πρώην υπάλληλός τους αποκαλύπτει απίστευτες λεπτομέρειες

Πώς είναι να εργάζεσαι για τους Brangelina; Πρώην υπάλληλός τους αποκαλύπτει απίστευτες λεπτομέρειες

Και σίγουρα δεν τις φανταζόμασταν!

Ήταν το πιο λαμπερό και όμορφο ζευγάρι του Hollywood. Οι δύο μεγαλύτεροι, και πιο σέξι, stars, αναφερόμαστε στους Brad Pitt και Angelina Jolie, συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν, προκάλεσαν οργή, αγανάκτηση μαζί με ενθουσιασμό, οι paparazzi τους κυνηγούσαν παντού, η Angelina Jolie μισήθηκε όσο καμία από τις φανς της Jennifer Aniston και τελικά… έπειτα από 6 παιδιά, χώρισαν!

Και μπορεί η δικαστική τους διαμάχη να φτάνει προς το τέλος της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να μας αφορά η ζωή τους, όσο ήταν ζευγάρι. Όπως για παράδειγμα όλα όσα είχε να πει, ο πρώην σωματοφύλακάς τους, Mark Billingham ο οποίος εργάστηκε για 18 μήνες στο πλευρό του διάσημου ζεύγους.

Μιλώντας για την παλιά του δουλειά-και σίγουρα την πιο ενδιαφέρουσα- ο Billingham είπε: «Ήταν τέλεια να δουλεύω για τον Brad και την Angelina. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση, είναι ότι δεν αγχώνονταν για τους εαυτούς τους, αλλά για τα παιδιά και μόνο. Φοβούνταν φυσικά την απαγωγή. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι προλάβαιναν τα πάντα μέσα στην μέρα. Από τη δουλειά, την οικογένεια, μέχρι τη φιλανθρωπία. Αυτό που έμαθα κοντά τους, είναι ότι για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, χρειάζεσαι σεβασμό και εμπιστοσύνη», είπε.

Η αλήθεια είναι ότι μας ξάφνιασαν ευχάριστα οι δηλώσεις αυτές. Όχι ότι τους είχαμε και για κακομαθημένους, αλλά σίγουρα όχι και για τόσο κουλ όσο παρουσιάζονται.