Η Chrissy Teigen συνεχίζει να θρηνεί αλλά η Luna της δίνει δύναμη (video)

Πατούλια Κατερίνα
Η Chrissy Teigen συνεχίζει να θρηνεί αλλά η Luna της δίνει δύναμη (video)

Στο τέλος Σεπτέμβρη, η Chrissy Teigen μοιράστηκε μέσω Instagram και με τα εκατομμύρια των fans της, την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε, του μικρού Jack.

Η σύζυγος του John Legend και μητέρα δύο παιδιών, έχασε το μωρό της μετά από πολύμηνη αιμορραγία και ενώ ήταν στο τρίτο τρίμηνο της τρίτης εγκυμοσύνης της.
Και μπορεί να επέστρεψε πριν μερικές εβδομάδες στο Instagram, όμως το πάλαι ποτέ μοντέλο δεν σταματά να θρηνεί την απώλεια του γιου της.

Σε δύο βιντεάκια που δημοσίευσε πριν λίγες ώρες, η Teigen μας έδειξε την τεφροδόχο που έχει μέσα της τις στάχτες του Jack αλλά και τον τρόπο που η τετράχρονη κόρη της Luna βοηθάει τη μαμά της να χαμογελάσει στη δύσκολη αυτή περίοδο.

«Σκεφτόμουν πολύ τον Jack σήμερα, στο σπίτι μας είμαστε ανοιχτοί στην ζωή, στον θάνατο, στη θλίψη, σε όλα και προσπαθούμε να εξηγούμε τα πράγματα και να απαντάμε σε κάθε ερώτηση των παιδιών με τον πιο όμορφο τρόπο. Ξέρω ότι αυτό είναι ένα περίεργο ποστ αλλά ήθελα να το δημοσιεύσω για να θυμάμαι πάντα πως η ζωή με αυτό το μικρό κορίτσι είναι καλύτερη, jack μας λείπεις πολύ», έγραψε η Teigen ενώ κατόπιν εξήγησε το πώς η κόρη της πήρε την τεφροδόχο του αδερφού της και τοποθέτησε δίπλα της το αγαπημένο της αρκουδάκι, μιλούσε με τον αδερφό της και του έδωσε και λίγο από το σνακ που έτρωγε.



Η μικρή ακούγεται να ρωτάει τον άγγελο πια Jack πως είναι σήμερα! Και κάπου εκεί μας έπιασαν τα κλάματα.