Ο γιος του Doda έγινε 3 μηνών και είναι ένας γλύκας

Ο γιος του Doda έγινε 3 μηνών και είναι ένας γλύκας

Μα δες πόσο όμορφο παιδάκι είναι

Ήταν 6 Αυγούστου όταν η Denize Severo έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση, Alvaro De Miranda Neto. Ο μικρούλης γέμισε με χαρά και αγάπη την όμορφη δημοσιογράφο, ενώ για τον Doda αυτό είναι το δεύτερο παιδί που αποκτά. Η Denize ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες του μικρούλη στο Instagram account της και δεν μπορούμε να μην τις σχολιάσουμε, γιατί απλά είναι γλυκύτατος.

Ο γιος της Denize και του Doda, ο οποίος έχει πάρει το ίδιο όνομα με τον μπαμπά του, έγινε στις 6 Νοεμβρίου 3 μηνών και η δημοσιογράφος το γιόρτασε όπως ακριβώς ήθελε. Πριν από δύο εικοσιτετράωρα περίπου ανέβασε στο Instagram account της μία καινούργια φωτογραφία του μικρούλη Alvaro, αλλά και από τον στολισμό και τις λιχουδιές που είχε το πάρτι και πραγματικά θα τρελαθούμε με το πόσο γλυκός είναι.

Είναι φυσικά περιττό το να σου πούμε σε ποιον μοιάζει, αφού μία που θα τον δεις, και μία που θα καταλάβεις αμέσως πως είναι ίδιος με τον μπαμπά του Alvaro de Miranda Neto. Το ζευγάρι που έκλεισε δύο χρόνια παντρεμένο έχει ολοκληρώσει την ευτυχία του με το παιδάκι που υποδέχτηκε, και όπως βλέπουμε στα social δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι.



Ο μικρός είναι αξιολάτρευτος κι ένας γλύκας πραγματικά. Ευτυχώς η Denize ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο και έτσι μπορούμε να τον βλέπουμε. Δες τον παρακάτω στο βίντεο και τη gallery και πες μας δεν είναι υπέροχος;