O Παναγιώτης από το GNTM 3 έκανε το πρώτο ποστ στο Ig αλλά έχεις δει τον αδερφό του;

55 SHARES

Ο Παναγιώτης αποχώρησε και μίλησε ανοιχτά

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ήταν ο παίκτης που έφυγε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 3. Ο νεαρός δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο κόνσεπτ της φωτογράφισης και είδε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων. 

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του, ο Παναγιώτης είχε μόνο ευχαριστώ να πει τονίζοντας:

«Και ναι, Αποχώρησα από το σπίτι του Gntm... Αποχώρησα πλουσιότερος σε εμπειρίες, φιλίες και όμορφες στιγμές που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή... Αποχώρησα νιώθοντας ευλογημένα που με επέλεξαν, με εμπιστεύτηκαν και κυρίως με καθοδήγησαν άνθρωποι που η μόδα είναι το πάθος τους, που αποτελεί καθημερινότητά τους και έχουν διαπρέψει στον χώρο της @angelosbratis @skoulos @vickykaya_ @genevievevv @yiorgoskaravas_official Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη λάμψη που έβλεπα κάθε φορά στα μάτια σας οραματιζόμενοι την εξέλιξη μου...

Το μόντελινγκ για εμένα δεν έριξε αυλαία σήμερα...Αντιθέτως, νιώθω πως ένας νέος δρόμος ανοίγει μπροστά μου, πολύ πιο συναρπαστικός και ταυτόχρονα απαιτητικός από τις δοκιμασίες που πέρασα... Ένας δρόμος διαφορετικός από αυτόν της αγροτικής ζωής που συνήθισα έως τώρα.. Όμως η αλλαγή δεν είναι απλά απαραίτητη στη ζωή.. Είναι η ίδια η ζωή. Ελπίζοντας το καλύτερο ή περιμένοντας το χειρότερο.. Θέλω να μοιραστώ κάτι τελευταίο.. Μικρός όταν ήμουν, μου έλεγαν παραμύθια για να κοιμάμαι ήρεμος το βράδυ...

Μέσα σε αυτά τα παραμύθια λοιπόν, μου μιλούσαν για ένα μυθικό πανέμορφο πουλί, Τον φοίνικα, που πέθανε από φωτιά που πηγάζει από το σώμα του και αναγεννιόταν από τις στάχτες του.. Μου προκαλούσε απορία πάντα αυτό και μου φαινόταν αστείο γιατί στο μυαλό μου φαντάζει αδύνατο.. Κάνοντας μία αυτοκριτική αποχωρώντας από το παιχνίδι, κατάλαβα ότι εμπειρίες μας είναι η φωτιά που πέφτουμε και γεννιόμαστε ξανά, γινόμαστε φοίνικες οι ίδιοι .. Διαπιστώνω ότι ένας άλλος Παναγιώτης βγαίνει έξω στον κόσμο ξανά.. Συνειδητοποιώ λάθη που έκανα.

Λόγια που είπα χωρίς να σκέφτομαι αν στεναχωρήσω ανθρώπους, Πράξεις μου που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν διαφορετικές... Δε μετανιώνω όμως για κάτι, γιατί αυτές οι πράξεις με έκανε να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου.. Eξάλλου, ένας Μικρόκοσμος πάντα γιγαντώνει το απλό και το κάνει πολύπλοκο και με τις πολύπλοκες καταστάσεις δεν τα πάω καθόλου καλά(φάνηκε άλλωστε).

Παιδάκια, είχαμε τις διαφωνίες μας, τους τσακωμούς μας, τις γκρίνιες μας, τα θαψίματα μας, τα γέλια μας. Ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί στον τελικό. Μαμά μπαμπά Χρήστο φιλαράκια μου μου λείψατε και να που σας ήρθα. i’m back (@theodorarachel_ Έκλαψα».

Αυτό που δεν είχαμε φανταστεί πάντως και το καταλάβαμε από ένα στόρι του Παναγιώτη είναι πως εξίσου μοντέλο είναι και ο αδερφός του Χρήστος.

Δες και τον αδερφό του Παναγιώτη, παρακάτω

55 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ