Η αποκάλυψη της Khloe Kardashian για την επανασύνδεσή της με τον Tristan που μάλλον θα σε μπερδέψει

Η αποκάλυψη της Khloe Kardashian για την επανασύνδεσή της με τον Tristan που μάλλον θα σε μπερδέψει

Είναι τελικά με τον Tristan ή όχι; 

Φαίνεται πως οι διάσημοι άνθρωποι, είναι εξαρτημένοι από το δράμα, με αποτέλεσμα τίποτα στη ζωή τους να μην είναι φυσιολογικό, ήσυχο και καθημερινό. Οι σχέσεις, οι φιλίες, οι δουλειές, οι συμπεριφορές τους, πάντα χαρακτηρίζονται από ακρότητες και φυσικά άλυτα… προβλήματα.

Αυτή την αίσθηση δίνει και η Khloe Kardashian, η οποία ανακοίνωσε την επανασύνδεσή της με τον Tristan Thompson,- συνέβη κατά τη διάρκεια του προηγούμενου lockdown- με τους δύο πρώην αγαπημένους να έρχονται πιο κοντά και να λύνουν τις διαφορές τους.

Στη συνέχεια λοιπόν, η Khloe παραδέχτηκε ότι μένουν μαζί και ότι ο πατέρας της κόρης της, είναι μετανιωμένος για όσα έκανε-πήγε με την κολλητή της Kylie!-, γεγονός που την ώθησε στο να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Παρόλα αυτά, όπως δηλώνει και η ίδια, δεν είναι ακόμα σίγουρη και μάλιστα νιώθει ιδιαίτερα πιεσμένη για τη σχέση τους. Αποκάλυψε δε, ότι… δεν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι μιας και θέλει να σιγουρευτεί για τα συναισθήματά της αλλά και τις προθέσεις του Tristan.

Mήπως τελικά η επανασύνδεση είναι ψέμα και όλα γίνονται για την… τηλεθέαση; Μπορεί να μην το περιμέναμε από τη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά όλοι λυγίζουν τελικά! Θα δείξει!