Το διάσημο ζευγάρι διαψεύδει τον χωρισμό μετά το σκάνδαλο

Το διάσημο ζευγάρι διαψεύδει τον χωρισμό μετά το σκάνδαλο

Οι δυο τους δείχνουν πολύ καλά πάντως.

Ο Οκτώβριος ήταν ένας αρκετά δύσκολος μήνας για δύο οικογένειες/ζευγάρια. Οι φωτογραφίες της 31χρονης ηθοποιού με τον συμπρωταγωνιστή της στη Ρώμη να ανταλλάζουν καυτά φιλιά από τη μία, και τα ερωτικά μηνύματα με δεύτερο συμπρωταγωνιστή από την άλλη έχουν οδηγήσει δύο ζευγάρια στον χωρισμό. Η πέτρα του σκανδάλου είναι μία μόνο και ακούει στο όνομα Lily James.

Η Lily λοιπόν έμπλεξε όχι με έναν, αλλά με δύο παντρεμένους συναδέλφους της, δημιουργώντας τρελό ντόρο γύρω από το όνομά της. Τα «θύματα» της υπόθεσης ο 51χρονος Dominic West και ο Armie Hammer με τον οποίο η Lily παίζει μαζί στο Rebecca. Και μπορεί ο Armie να μην κατάφερε να σώσει τη σχέση του, ο Dominic και η σύζυγός του Catherine FitzGerald φαίνεται να το παλεύουν ακόμη.

Μπορεί τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι δυο τους είναι στα χωρίσματα έπειτα από την απιστία του ηθοποιού, ωστόσο οι ίδιοι φαίνεται να έχουν άλλη άποψη. Dominic και Catherine απαθανατίστηκαν να τρέχουν μαζί κοντά στο σπίτι τους στο Cotswolds και μόνο χωρισμένοι δεν έδειχναν.

Λίγες ώρες νωρίτερα, φίλοι της Catherine είπαν ότι πρόκειται να αποχωρήσει από τον 10χρονο γάμο τους, μετά την εμφάνιση των φωτογραφιών τον περασμένο μήνα με τη Lily James και το ρομαντικό σαββατοκύριακο στη Ρώμη. Παρά τις υποδείξεις ότι πρόκειται να χωρίσουν ωστόσο, το ζευγάρι φαινόταν ενωμένο καθώς έτρεχαν γύρω από την περιοχή στην οποία βρίσκεται το σπίτι τους- με την Catherine ακόμα και να χαμογελάει στις κάμερες.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο Dominic και η Catherine συναντήθηκαν μαζί στο ειδυλλιακό χωριό Wiltshire όπου ζουν από τότε που δημοσιεύθηκαν τα νέα για τα προβλήματα στον γάμο τους.