«Mετά το Game of Thrones η οικογένειά μου λιμοκτονούσε»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του star

«Mετά το Game of Thrones η οικογένειά μου λιμοκτονούσε»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του star

Να και κάτι που σίγουρα δεν περίμενες. 

Θα περίμενε κανείς ότι ένας star του μεγέθους του, με τις δουλειές και τη ζήτηση που έχει, δεν θα αντιμετώπιζε ποτέ κάποιο οικονομικό πρόβλημα, ειδικά από τη στιγμή που έγινε παγκοσμίως γνωστός, μέσα από τον ρόλο του στο Game of Thrones.

Κι όμως, η εξομολόγηση του Jason Momoa δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Ο διάσημος και σούπερ σέξι ηθοποιός, ο οποίος άφησε το στίγμα του στη θρυλική σειρά ως Khal Drogo, αποκάλυψε, ότι αφού η παρουσία του στη σειρά ολοκληρώθηκε, εμφανίστηκε για 10 επεισόδια στην πρώτη σεζόν, για δύο ολόκληρα χρόνια δεν μπόρεσε να βρει δουλειά.

«Δεν μπορούσα να προσφέρω στην οικογένειά μου τα βασικά», είπε. «Μετά το Game of Thrones, έμεινα για δύο χρόνια άνεργος, το οποίο είναι πολύ σκληρό όταν έχεις παιδιά», είπε.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι εμείς οι φανς του GoT, ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι ο Khal θα έκανε το comeback του, κάτι που αρχικά είχε συζητηθεί, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Μοmoa, εμφάνιση που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, φέρνοντάς τον σε δεινή οικονομική δυσχέρεια.

Ωστόσο, επειδή μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο, η μεγάλη επιτυχία του Aquaman, του έδωσε όλα όσα στερήθηκε τα προηγούμενα χρόνια.

Κάτι μας λέει ότι πίσω από όλα αυτά, κρύβεται ένα μικρό παράπονο για την παραγωγή του Game of Thrones, το οποίο πιθανότατα να είναι και δικαιολογημένο.