H Δέσποινα Βανδή φόρεσε το απόλυτο outfit καραντίνας και βγήκε βόλτα (photos)

H Δέσποινα Βανδή φόρεσε το απόλυτο outfit καραντίνας και βγήκε βόλτα (photos)

Mία πολύχρωμη πινελιά στην γκρίζα πραγματικότητα. 

Όταν εμείς τα λέγαμε λίγους μήνες πριν, δεν μας άκουγες. Τώρα ήρθε η ώρα να το παραδεχτείς: Τα χειμωνιάτικα φετινά ρούχα, θα πάνε εντελώς χαμένα και το μόνο που θα φορεθεί με μανία είναι οι φόρμες και τα κολάν. Πράγμα απολύτως κατανοητό, μιας και πόσο να εκμεταλλευτείς το δερμάτινο φόρεμα που αγόρασες με χαρά, όταν είσαι όλη μέρα σπίτι;

Σε αντίθεση με σένα, απολύτως προετοιμασμένη για το δεύτερο lockdown, φαίνεται ότι είναι η Δέσποινα Βανδή. Με τα γυρίσματα του J2US να έχουν διακοπεί μιας και αρκετοί συντελεστές είναι θετικοί στον covid-19, η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια περνάει τις ώρες της… όπως όλοι μας: Στο σπίτι, με κάποιες μικρές βόλτες-πάντα με μήνυμα-.

Σε μία τέτοια βόλτα τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός, μαζί με μία φίλη της στη Γλυφάδα. Φορώντας μάσκα, και τον πιο funky και χαρούμενο συνδυασμό χρωμάτων, η Δέσποινα απέδειξε, αφενός ότι τα χρώματα δεν φοριούνται μόνο το καλοκαίρι, και αφετέρου, ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας, μπας και νιώσουμε καλύτερα.

Μήνυμα ελήφθη Δέσποινα. Αντιγράφουμε!

Δες την παρακάτω gallery: