Ο πρώην «καίει» την Μαριαγάπη του GNTM 3 για τον δεσμό με τον Αιμιλιάνο

Ο πρώην «καίει» την Μαριαγάπη του GNTM 3 για τον δεσμό με τον Αιμιλιάνο

O Διονύσης Κριεζάς αποφάσισε να απαντήσει σε όσα είπε η μαμά της Μαριαγάπης στο Happy Day μόλις χτες.

Όπως σίγουρα γνωρίζεις, η φήμη πως η παίκτρια του GNTM 3 είναι ζευγάρι με τον συμπαίκτη της Αιμιλιάνο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, παρά το γεγονός πως η νεαρή κοπέλα είχε αγόρι που την περίμενε εκτός παιχνιδιού.

Η μαμά της Μαριαγάπης είχε μιλήσει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή εξηγώντας πως η σχέση που είχε η κόρη της πριν μπει στο παιχνίδι με τον Διονύση- τον είχαμε δει και στις auditions της Μαριαγάπης- ήταν παιδική και είχε λήξει πριν να μπει η κόρη της στο παιχνίδι.



Έλα όμως που ο απατημένος Διονύσης αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μιλώντας στο «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο νεαρός εξήγησε πως η μαμά της αγαπημένης του προσπαθούσε να τον κάνει να μην πιστέψει στα δημοσιεύματα που ήθελαν την καλή του να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Αιμιλιάνο και αποκάλυψε πως η Μαριαγάπη τον χώρισε ενώ βρισκόταν στο παιχνίδι και όχι πριν μπει σε αυτό.

«Δεν υπήρχε πλατωνική και σχολική σχέση, ήταν μια κανονική σχέση. Ήμασταν μαζί και αφότου μπήκε και χωρίσαμε όσο εκείνη βρισκόταν μέσα. Έμαθα από άτομο που πέρασε από το GNTM πως όντως υπάρχει σχέση ανάμεσα στην Μαριαγάπη και στον Αιμιλιάνο».

Πάντως όλο αυτό ξεκίνησε όταν η Μαριαγάπη εξαφάνισε από τα highlights της στο Instagram τον δεσμό με τον Διονύση, φανερώνοντας πως έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι.