Emily in Paris: Επιτέλους η πιο ευχάριστη είδηση για τη δημοφιλή σειρά!

Emily in Paris: Επιτέλους η πιο ευχάριστη είδηση για τη δημοφιλή σειρά!

Τα νέα που περιμέναμε

Δέκα επεισόδια κι ένα κορίτσι που μας έστειλε στο Παρίσι εν μέσω πανδημίας! Κι ερωτευτήκαμε. Και την Emily και το Παρίσι και δεν μας ήταν αρκετά αυτά τα δέκα επεισόδια.
Και περιμέναμε πάνω από έναν μήνα τώρα, μιας και η σειρά του Netflix έκανε πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου. Κι επιτέλους, η σειρά του Darren Star με την Lily Collins μας χάρισε τα νέα που περιμέναμε!

Το Netflix επιβεβαίωσε με ένα ποστ στο Twitter πως η Emily θα επιστρέψει και για δεύτερη σεζόν αλλά και με μια επίσημη επιστολή την οποία υποτίθεται πως έχει συντάξει η διευθύντρια της Emily και του Savoir για να ενημερώσει την έτερη διευθύντρια της Collins στις ΗΠΑ πως η νεαρή κοπέλα θα μείνει λίγο παραπάνω στο Παρίσι!

Σας γράφουμε για να σας ενημερώσουμε πως η Emily Cooper θα παραμείνει στο Παρίσι για λίγο καιρό ακόμα. Παρά τον γεμάτο αυτοπεποίθηση χαρακτήρα σε υπερβολικό βαθμό και την έλλειψη πρότερης εμπειρίας σε πολυτελή αγαθά στο μάρκετινγκ, βρήκε τρόπο να σαγηνεύσει τους πιο δύσκολους πελάτες μας στην σύντομη πορεία της στο Savoir.



Emily καλώς να μας ξαναέρθεις!