Τάμτα: Η κόρη της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με μία φανταστική φωτογραφία

Τάμτα: Η κόρη της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με μία φανταστική φωτογραφία

Mαμά και κόρη έχουν τεράστιο δέσιμο!

Eίναι τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και style icon. Οι ανατρεπτικές της συνεργασίες προκαλούν αίσθηση και το στυλ της αντιγράφεται με μανία. Είναι η αγαπημένη μας Τάμτα, η οποία όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα είναι πάντα το λεπτό πανέμορφο κορίτσι με το άψογο στυλ.

Και μπορεί η αγαπημένη τραγουδίστρια να φαίνεται το πολύ 25, αλλά όσο και αν δεν το πιστεύεις, τα 25, έκλεισε χθες η κόρη της Άννυ, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία! Η Τάμτα άλλωστε έχει μιλήσει πολλές φορές για την πολύ δεμένη και ιδιαίτερη σχέση τους, μιας και ουσιαστικά μεγάλωσαν μαζί.

Η Άννυ λοιπόν, η οποία έγινε 25 ετών, είναι φοιτήτρια και ίδια η μητέρα της, ενώ αν τις δεις δίπλα δίπλα-τις έχουμε δει γι’ αυτό το λέμε-δείχνουν περισσότερο σαν αδερφές παρά σαν μητέρα και κόρη.

Η περήφανη μαμά Τάμτα, ανέβασε λίγες ώρες πριν μία φωτογραφία με την εορτάζουσα, για να της ευχηθεί, λέγοντάς της ότι είναι ο θησαυρός της. Η φωτογραφία δε, υπέροχη, μιας και δείχνει ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, η κόρη της θα είναι πάντα το μωρό της.

Κούκλες και οι δύο!

Δες την παρακάτω gallery: