Παίκτες του MasterChef θετικοί στον κορονοϊό

Παίκτες του MasterChef θετικοί στον κορονοϊό

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Η πραγματικότητα και η ζωή μας όπως την ξέραμε έχει αλλάξει πολύ από τον περασμένο Μάρτιο. Έχουμε αποδεχτεί πως πρέπει να ζήσουμε με τον κορονοϊό ανάμεσά μας και με όλες αυτές τις αλλαγές στη ζωή μας. Αυτή τη στιγμή διανύουμε την 6η μέρα της δεύτερης καραντίνας της χρονιάς και η αλήθεια είναι πως δεν περνάμε και πολύ καλά. Τα κρούσματα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και μέσα σε αυτά σήμερα μάθαμε πως βρίσκονται και δύο παίκτες του MasterChef.

Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι θετικοί στον κορονοϊό. Τους δύο σεφ γνωρίσαμε πριν από μερικούς μήνες μέσα από το MasterChef 4 και ήταν από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν αρκετά. Οι δύο πρώην παίκτες φέτος συνεργάζονται με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Happy Day», και η παρουσιάστρια έκανε την ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος τις τελευταίες ημέρες απουσίαζαν από την εκπομπή καθώς είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19. Προς τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Μαρία είχε κάποια ύποπτα συμπτώματα και ενημέρωσε αμέσως την παραγωγή. Η πρώην παίκτρια και σεφ έκανε το τεστ και βγήκε θετικό, όπως θετικό βγήκε κι εκείνο του συντρόφου της, Δημήτρη Μπέλλου.

«Η Μαρία και ο Δημήτρης απουσιάζουν όλη την εβδομάδα. Δεν απουσιάζουν τυχαία, αλλά έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά κρούσματα κορονοϊού. Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο Happy Day. Την Πέμπτη και την Παρασκευή βγήκαν να κάνουν τα τελευταία ψώνια που ήταν ανοικτή η αγορά. Η Μαρία άρχισε να μη νιώθει καλά την Κυριακή που ξύπνησε. Τη Δευτέρα το πρωί υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ, η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης αρχικά δεν είχε τίποτα, αλλά προς Τετάρτη άρχιζε να εμφανίζει κι εκείνος συμπτώματα», ανέφερε η Σταματίνα στην εκπομπή της.