Μαρία η Άσχημη: Ξέχνα τη Μαρκέλλα όπως τη θυμόσουν

Μαρία η Άσχημη: Ξέχνα τη Μαρκέλλα όπως τη θυμόσουν

Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που δεν περίμενες

Η Μαρία η Άσχημη ήταν μία σειρά που αγαπήσαμε όσο καμία άλλη στην ελληνική τηλεόραση, και αυτό γιατί έθιγε ένα πολύ σημαντικό θέμα στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο το μήνυμα που καταφέρνει να περάσει η σειρά και η πρωταγωνίστριά της, είναι πως αν είσαι καλή στη δουλειά σου και κάνεις αυτό που αγαπάς καλά και με επιτυχία, τότε η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο.

Η Μαρκέλλα Στεφανέλη (aka Φιλίτσα Καλογεράκου) ήταν μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, και αντίπαλος της άσχημης Μαρίας. Μετά το τέλος της σειράς μπορεί να μην την είδαμε ξανά στην τηλεόραση, όμως η πορεία της στο θέατρο ήταν αξιοθαύμαστη. Η τελευταία φορά που την είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δεν ήταν στις επαναλήψεις της σειράς, αλλά όταν πριν δύο χρόνια συμμετείχε στο Survival Secret.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά τη βλέπουμε να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Κάπως έτσι έτυχε να δούμε και την αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση. Η αλήθεια είναι πως δεν την περιμέναμε με τίποτα και κάπως εκπλαγήκαμε. Λίγο πριν το lockdown, η ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της και να υιοθετήσει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να να υιοθετήσει ένα πιο κοντό hairlook που πραγματικά την έκανε άλλο άνθρωπο. Δες τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ημέρες στο Instagram account της.