Ποιος θα είναι ο νικητής του GNTM 3; Τα στατιστικά βγάζουν το δικό τους αποτέλεσμα

Ποιος θα είναι ο νικητής του GNTM 3; Τα στατιστικά βγάζουν το δικό τους αποτέλεσμα

Μέχρι στιγμής πάντως τα αγόρια έχουν καλύτερη απόδοση. 

Οι διαγωνισμοί είναι σίγουρα απρόβλεπτοι, πόσο μάλλον οι τηλεοπτικοί, στους οποίους το αποτέλεσμα διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό και το τηλεοπτικό κοινό. Αυτό λοιπόν συμβαίνει και με το αγαπημένο GNTM 3.

Φέτος τα πράγματα είναι ακόμη πιο περίπλοκα, μιας και στα κορίτσια, προστέθηκαν και αγόρια υποψήφιοι, και μάλιστα μέχρι στιγμής δείχνουν να τα πηγαίνουν καλύτερα.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» λοιπόν, σε μία προσπάθεια να υπολογίσει και ίσως να μαντέψει ποιος θα είναι ο τελικός νικητής, μέτρησε τις νίκες του κάθε παιδιού και κατέληξε στους επικρατέστερους.

Βέβαια όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα, μιας και στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε την είσοδο τεσσάρων παλιών παικτών, οι οποίοι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπουν αρκετά αποφασισμένοι.

Δες το παρακάτω video και τα συμπεράσματα δικά σου. Πάντως η ημερομηνία του τελικού -σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και μένει μόνο η ανάδειξη του νικητή η οποία θα γίνει παραδοσιακά σε ζωντανή μετάδοση- δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Να τολμήσω να κάνω μία μικρή πρόβλεψη; Λογικά θα έχουμε… lockdown!