Η Demi Moore είχε γενέθλια και η κόρη της, Rumer, της ευχήθηκε με τις πιο απίθανες φωτό

Η Demi Moore είχε γενέθλια και η κόρη της, Rumer, της ευχήθηκε με τις πιο απίθανες φωτό

Aκόμη μία διάσημη Σκορπίνα. 

Μπορεί να λένε ότι οι Παρθένοι είναι οι περισσότεροι στον κόσμο, αλλά όπως φαίνεται και οι Σκορπιοί δεν πάνε καθόλου πίσω. Μάλιστα χωρίς υπερβολή θα λέγαμε ότι είναι και το ζώδιο που προτιμά ιδιαίτερα το Hollywood μιας και αμέτρητοι stars είναι γεννημένοι στο αστερισμό του κάπως παρεξηγημένου, αλλά αξιολάτρευτου αυτού ζωδίου.

Μετά τον οικολόγο της καρδιάς μας Leonardo Di Caprio, ακόμη μία superstar γιόρτασε τα γενέθλιά μας, που δεν είναι άλλη από την Demi Moore. Η πρωταγωνίστρια του Striptease, και πρώην σύζυγος του Bruce Willis, έκλεισε τα 58 και όπως ήταν φυσικό σύσσωμη η οικογένειά της αλλά και διάσημοι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν.

Ανάμεσα στις πιο όμορφες και συναισθηματικές ευχές ήταν και αυτές της μεγάλης της κόρης Rumer, η οποία ανέβασε μία σειρά από παλιές φωτογραφίες στο Instagram, γράφοντας από κάτω: «ΜΑΜΑ. Χρόνια Πολλά. Είμαι τόσο ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου. Είσαι η πιο δυναμική, γκαφατζού και αστεία Σκορπίνα που ξέρω. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι».

Να θυμίσουμε, ότι η Rumer, είχε συμπρωταγωνιστήσει με την μητέρα της στο θρυλικό Striptease, όπου και υποδύθηκε τον εαυτό της, δηλαδή την κόρη της!


https://www.instagram.com/p/CHdtExElVUt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading