Meghan Markle: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που διέγραψε το Instagram;

Meghan Markle: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που διέγραψε το Instagram;

Κρύβεται ή όχι η βασίλισσα πίσω από αυτό;

Όταν πριν από τρία χρόνια γνωρίσαμε τη Meghan Markle σαν σύντροφο του πρίγκιπα Harry και μέλλουσα σύζυγό του, εκείνη είχε δικό της λογαριασμό στο Instagrm, αλλά και το προσωπικό της blog στο οποίο έγραφε και μοιραζόταν τις σκέψεις της –και όχι μόνο- το Tig. Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους και του επικείμενου γάμου τους η Meghan Markle διέγραψε τόσο το account της, όσο και το blog της και φυσικά όλοι πίστεψαν πως πίσω από αυτό κρύβεται η βασίλισσα και το πρωτόκολλο.

Ωστόσο η δούκισσα του Sussex διέψευσε όσους πίστευαν κάτι τέτοιο και αποκάλυψε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος. «Ήταν δική μου επιλογή να μην έχω κανένα λογαριασμό, ώστε να μην γνωρίζω τι συμβαίνει, κάτι που τελικά με βοήθησε πολύ», φέρεται να είπε στο Fortune η Meghan και συνέχισε: «Είχα έναν προσωπικό λογαριασμό πριν από χρόνια, τον οποίο έκλεισα και στη συνέχεια είχαμε έναν μέσω του ιδρύματος και του γραφείου μας που βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν το διαχειριζόμασταν εμείς - ήταν μια ολόκληρη ομάδα πίσω από αυτό-».

«Έχω κάνει μια προσωπική επιλογή για να μην έχω λογαριασμό στα social media, οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω». Αξίζει να σου αναφέρουμε επίσης πως ακόμα και μετά την απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry να απέχουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η ίδια έχει επιλέξει να μην επιστρέψει στα social media.

Και αυτό μας στεναχωρεί κάπως γιατί δεν βλέπουμε τον Archie όσο συχνά θα θέλαμε. Ωστόσο δεχόμαστε την επιλογή της, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο.