Απαράδεκτη κίνηση από τους ηθοποιούς του Matrix

Απαράδεκτη κίνηση από τους ηθοποιούς του Matrix

Απαράδεκτη κίνηση από τους ανθρώπους του Matrix

Εν μέσω καραντίνας, η παραγωγή και το συνεργείο της ταινίας Matrix 4, έκανε κάτι απαράδεκτο.

Όπως σίγουρα γνωρίζεις, ο Keanu Reeves και το υπόλοιπο cast επέστρεψε στο στούντιο για την τέταρτη συνέχεια του Matrix και τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Βερολίνο.
Ενώ η Ευρώπη αντιμετωπίζει ένα δεύτερο κύμα του κορονοϊού, η εφημερίδα Bilt αποκάλυψε πως τα 200 άτομα της παραγωγής της ταινίας, αψήφησαν τις απαγορεύσεις στο Βερολίνο και διοργάνωσαν το δικό τους πάρτι στο Babelsberg του Potsdam.



Υποτίθεται πως το πάρτι έγινε στα πλαίσια μιας σκηνής που έπρεπε να γυριστεί αλλά η Bilt αποκάλυψε πως πέρα από το γύρισμα, το πάρτι έλαβε κανονικά χώρα με ποτά, dj, φαγητό και μπόλικη διασκέδαση.

Ο Reeves εθεάθη με την αγαπημένη του Alexandra Grant και ένα μπουκάλι κρασιού στο δικό τους τραπέζι και οι δημιουργοί των ταινιών Matrix, Lana και Lilly Wachowski έδωσαν και αυτοί το παρόν.

Πηγή της εφημερίδας αποκάλυψε πως το κέφι ήταν ξέφρενο, πως έγινε rapid τεστ για τον covid19 και πως όλοι έπρεπε να φορούν μάσκα, κάτι που βέβαι δεν συνέβη την ώρα του πάρτι.

Η Γερμανία έχει μπει σε καθεστώς δεύτερου Lockdown για τέσσερις εβδομάδες και τα εστιατόρια αλλά και τα θέατρα απαγορεύουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων.
Το απαγορευμένο πάρτι είχε το κωδικό όνομα Ice cream team event, και η υπεύθυνη του στούντιο που έλαβε χώρα και το πάρτι αλλά και τα γυρίσματα του Matrix 4, τόνισε πως ήταν η τελευταία σκηνή και η τελευταία ημέρα γυρισμάτων και πως λήφθηκαν όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.
Τα πάρτι, ακόμα και για λόγους εργασίας στο Βερολίνο γίνονται αφού πρώτα ληφθεί η απαραίτητη άδεια με μάξιμουμ ατόμων τους πενήντα, με τήρηση των αποστάσεων και με την χρήση μάσκας.


https://www.instagram.com/p/CHg--3XDx__