Πού είναι η Jennifer Aniston; Η «εξαφάνιση» της star που γεννά ερωτηματικά

Πού είναι η Jennifer Aniston; Η «εξαφάνιση» της star που γεννά ερωτηματικά

Οι φανς ψάχνουν και προβληματίζονται!

Αναβολές, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, απαγορεύσεις. Η ζωή μας πια έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο «ΜΗ» κι εμείς απλά παρακολουθούμε σιωπηλοί και ανήμποροι τις εξελίξεις, χωρίς να μπορούμε έχουμε την παραμικρή αντίδραση.

Και εκεί που λες ότι θα έχουμε έστω τα αγαπημένα μας προγράμματα να μας κρατούν συντροφιά, το ένα μετά το άλλο σταματάει τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας. Ευτυχώς όμως, έχουμε και ένα καλό νέο: «Το The Morning Show», σύντομα επιστρέφει με δεύτερη σεζόν, καθώς όπως μας ενημέρωσε η πρωταγωνίστρια Reese Witherspoon, τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν!

Η διάσημη ηθοποιός η οποία υποδύεται την ανερχόμενη ρεπόρτερ Bradley που παίρνει προαγωγή, κάτι που δεν παίρνει με καλό μάτι η ανταγωνίστριά της Alex Levy, την οποία υποδύεται η Jennifer Aniston!

Και μιας και είπαμε Aniston, οι φανς παρατήρησαν παντελή απουσία της Jen από τα γυρίσματα κάτι που τους έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα. Μάλιστα η ίδια η διάσημη ηθοποιός, δεν έχει κάνει απολύτως καμία δήλωση για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, γεγονός που οδήγησε πολλούς στο συμπέρασμα ότι ο ρόλος της... ολοκληρώθηκε!

Ελπίζουμε όλα αυτά να είναι εικασίες και η Jen μας να εμφανιστεί σύντομα. Jennifer γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

Δες την παρακάτω gallery: