Amber Heard: Θαυμαστές του Johnny Depp ζητούν να απολυθεί από τη νέα της ταινία

Amber Heard: Θαυμαστές του Johnny Depp ζητούν να απολυθεί από τη νέα της ταινία

Και εκείνη δίνει την απάντησή της. 

Ένας χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες, έπειτα μάλιστα και από την ανακοίνωση της J.K Rowling ότι ο Johnny Depp… απολύεται από το «Fantastic Beasts 3» στο οποίο υποδυόταν τον Gellert Grindelwald, εξαιτίας φυσικά της γνωστής πια δικαστικής απόφασης η οποία τον κατονόμασε ως «Wife Beater».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η καριέρα του star έχει φτάσει στο τέλος της, ενώ οι ορκισμένοι φανς του, δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα τόσο εύκολα. Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί αίτηση για να ανακτήσει ο Depp τον ρόλο του στο franchise του Harry Potter, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν ότι δεν θα παρακολουθήσουν την νέα ταινία αν δεν εμφανιστεί ο Johnny.

Όσον αφορά στην Amber Heard, την οποία οι φανς του Johnny θεωρούν ψεύτρα, κατάφερε να κλείσει και για το «Aquaman 2» παρόλο που πολλοί απαιτούσαν να δοθεί ο ρόλος της σε άλλη ηθοποιό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ο κόσμος αγάπησε την πρώτη ταινία και είμαστε στην τελική ευθεία και για τη δεύτερη, είπε η ηθοποιός.

Να θυμίσουμε ότι συμπρωταγωνιστής της στο «Aquaman», είναι ο Jason Momoa, o οποίος υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο. Η Heard μάλιστα, απάντησε και για όλα όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο εναντίον της λέγοντας: «Κινήσεις στα social media και οτιδήποτε άλλο, δεν αναιρούν τις δικαστικές αποφάσεις».

Κάτι μας λέει πάντως, ότι η επιτυχία του Aquaman 2 δεν θα είναι ανάλογη του πρώτου. Για να δούμε…