GNTM 3: Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ του reality μοντέλων

GNTM 3: Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ του reality μοντέλων

Ποιους παίκτες φαντάζεσαι να φτάνουν μέχρι τον ημιτελικό;

Σχεδόν ένας μήνας και κάτι μας μένει μέχρι τον τελικό του Greece’s Next Top Model αν θυμηθούμε και τις ημερομηνίες του περσινού. Και σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε ήδη τους τέσσερις φιναλίστ που φτάνουν μέχρι τον ημιτελικό και όσο περίεργο (ή όχι) και αν σου φαίνεται, και οι τέσσερις είναι αγόρια. Βέβαια αν κρίνουμε από την πορεία του παιχνιδιού μέχρι στιγμής καθόλου εντύπωση δεν μας δημιουργεί, μιας και πράγματι τα αγόρια δείχνουν πολύ πιο δυνατά από τα κορίτσια.

Μέχρι στιγμής μόνο δύο φορές έχει πάρει κορίτσι τη δουλειά (aka Λία και Μαριαγάπη) σε αντίθεση με τα αγόρια που δείχνουν πως το θέλουν περισσότερο. Μήπως με την επιστροφή των δύο κοριτσιών τη Δευτέρα αλλάξει κάτι στο κάρμα τους; Κανείς δεν ξέρει. Εμείς θα παραμείνουμε για την ώρα στην πληροφορία που θέλει τέσσερα αγόρια να φτάνουν στον τελικό και θα τη στηρίξουμε, γιατί θέλουμε όσο τίποτα να κερδίσει αγόρι.

Τα τέσσερα αγόρια που θα «παλέψουν» για το μεγάλο έπαθλο του GNTM δεν βρίσκονται τυχαία εκεί, καθώς σε όλες τις δοκιμασίες φωτογράφισης έχουν ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια. Ένας μόνο αποχώρησε λόγω κακής φωτογραφίας, ωστόσο φαίνεται πως μετά την επιστροφή του γίνεται ακόμη πιο δυνατός και φτάνει μέχρι την τελική τετράδα.

Ποια είναι όμως τα αγόρια αυτά εκτός από τον Ηρακλή που ήδη σου μαρτυρήσαμε; Πληροφορίες λοιπόν θέλουν τον Αιμιλιάνο, που μέχρι στιγμής έχει προβάδισμα στις καλύτερες φωτό, τον Edward και τον Ανδρέα να συμπληρώνουν την τελική τετράδα. Στεναχωριόμαστε που βλέπουμε πως ο Δημοσθένης έχει αποχωρήσει γιατί έβαλε σε όλους μας τα γυαλιά μέχρι στιγμής με τις επιδόσεις του. Και αν και συμπαθούμε λίγο περισσότερο Edward και Ανδρέα, ας το πάρει ο καλύτερος.