Μαρίνα Ασλάνογλου: Συγκινεί περιγράφοντας τις προσπάθειες να γίνει μαμά

Μαρίνα Ασλάνογλου: Συγκινεί περιγράφοντας τις προσπάθειες να γίνει μαμά

Η εξομολόγηση της Ασλάνογλου

Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπου και έκανε μια εξομολόγηση για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει μαμά. Η ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν 2,5 χρόνια, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της Κωνσταντίνο.

Η Ασλάνογλου, σε ερώτηση της Σταματίνας δεν δίστασε να μιλήσει για τη διαδικασία της εξωσωματικής που ακολούθησε για να τα καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της, τονίζοντας πως έκανε μια σπερματέγχυση και τρεις εξωσωματικές μέχρι να πάρει ένα θετικό τεστ κύησης στα χέρια της.

Όπως εξήγησε η γλυκιά ηθοποιός, η διαδικασία αναμονής για να βγει το αποτέλεσμα, μετά την εξέταση για τη βήτα χοριακή, ήταν η πιο δύσκολη για εκείνη, ειδικά η στιγμή που μετά την πρώτη εξωσωματική έλαβε το μήνυμα πως δεν είναι έγκυος.

Η ίδια εξήγησε πως κάθε γυναίκα που μπαίνει στη διαδικασία αυτή περνάει τη δική της εσωτερική πάλη στην οποία νιώθει πως κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει.

Αυτό που τόνισε η ηθοποιός είναι πως η ίδια δεν το έβαλε κάτω.



«Πρέπει κι εμείς να σκεφτόμαστε θετικά, γιατί οι λέξεις έχουν δυναμική, με έναν τρόπο καλείς αυτό που θες να σου συμβεί».