Η Khloe Kardashian έκανε unfollow τον Tristan Thompson & κάπως μπερδευτήκαμε

Η Khloe Kardashian έκανε unfollow τον Tristan Thompson & κάπως μπερδευτήκαμε

Τι στο καλό συμβαίνει με το ζευγάρι αυτό;

Όπως η Άντζελα Δημητρίου μαδούσε μαργαρίτες και ρωτούσε «με αγαπάει δεν με αγαπάει» έτσι κι εμείς σήμερα τις μαδάμε αναρωτώμενες είναι μαζί ο Tristan Thompson με την Khloe Kardashian ή δεν είναι; Γιατί το τελευταίο διάστημα τείναμε προς τη θετική απάντηση του θέματος, με όλα αυτά που βλέπαμε μέσα από το Instagram account τους. Κι εκεί που το είχαμε πάρει απόφαση πια, να που βλέπουμε το unfollow και είμαστε σε φάση «τι ακριβώς έγινε»;

Οι fans λοιπόν της reality star παρατήρησαν πως η Khloe δεν ακολουθεί τον Tristan Thompson στο Instagram και από μέσα μας βγήκε ο Πάτρικ Ογκουνσότο και η κλασική ερώτηση «Πώτς γκιένεν ατο»; Και ειλικρινά δε μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Khloe έκανε unfollow τον Tristan ξανά ή δεν τον είχε κάνει ποτέ follow back από το σκάνδαλο με τη Jordyn Woods και μετά, ωστόσο φήμες τη θέλουν να τον είχε ακολουθήσει κάποια στιγμή αφού άρχισαν να επικοινωνούν ξανά.

Οι ειδήσεις ότι η Khloe μπορεί να έχει κάνει unfollow τον Tristan έρχονται αμέσως μετά τις δηλώσεις της Larsa Pippen, η οποία σε μια εκρηκτική συνέντευξη, μίλησε για αυτές τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει κάτι με τον Tristan Thompson. Μόλις αυτήν την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η σχέση Khloe και Tristan φαίνεται να εξελίσσεται καλά στην τελευταία σεζόν του KUWTK, και φημολογείται ότι εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι μαζί. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έχουν μαζί και μια κόρη.

Ωστόσο άλυτο μυστήριο μένει προς το παρόν το αν η Κhloe έκανε εκ νέου unfollow τον Tristan και ποιος ήταν ο λόγος.