Η Eva Mendes σόκαρε τους φανς της στο Instagram με μία φωτογραφία

Η Eva Mendes σόκαρε τους φανς της στο Instagram με μία φωτογραφία

Ένα ασυνήθιστο ποστ

Η αλήθεια είναι πως η Eva Mendes έχει έναν λογαριασμό στο Instagram στον οποίο κυρίως προωθεί τα ρούχα που φτιάχνει και μας δείχνει κάποιες μόνο στιγμές της ζωής της με τις δύο κόρες της.

Ο αγαπημένος της Ryan Gosling λείπει από τον λογαριασμό αυτό που αριθμεί 2,4 εκατομμύρια followers και η Eva δείχνει στον κόσμο που την ακολουθεί, μόνο ό,τι θέλει να δείχνει. Έλα όμως που το πιο πρόσφατο post στο Instagram της ηθοποιού σόκαρε τους fans της.

Η Mendes μας δείχνει το πρόσωπό της ενώ στο λαιμό της είναι τρυπημένες βελόνες. Στο ίδιο post η 46χρονη ευχαριστεί μια διάσημη beauty expert για τη θεραπεία αυτή που όπως τονίζεται σκοπό έχει να ενεργοποιήσει το κολλαγόνο και να ανεβάσει την πεσμένη στο οβάλ του προσώπου επιδερμίδα.

Κι επειδή τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία έδειχναν την ανησυχία των fans της ηθοποιού, η ίδιας φρόντισε να εξηγήσει πως η εν λόγω θεραπεία δεν είναι τόσο επίπονη όσο φαίνεται!

Aν κρίνουμε πάντως από την όψη της ηθοποιού, φαίνεται πως οι βελόνες είναι πολύ πολύ αποτελεσματικές. Δες την τεχνική στο βίντεο