Δούκισσα Νομικού: Τι απαντά για την επιστροφή της στην τηλεόραση; (vid)

Δούκισσα Νομικού: Τι απαντά για την επιστροφή της στην τηλεόραση; (vid)

Θα τη δούμε κάπου σύντομα;

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις αγαπημένες μας προσωπικότητες στην ελληνική showbiz. Είναι μια υπέροχη μαμά δύο παιδιών και δεν θα συ το κρύψουμε πολύ έχουμε στεναχωρηθεί που δεν τη βλέπουμε πια στην τηλεόραση. Τη βλέπουμε όμως κάθε τόσο μέσα από το Instagram account της, και τα live που ενίοτε κάνει και τη χαιρόμαστε.

Η τελευταία της τηλεοπτική παρουσία ήταν πριν τρία χρόνια όταν και παρουσίαζε το So You Think You Can Dance. Λίγα ώρες μετά τον τελικό η Δούκισσα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, στη Μύκονο και μας χάριζε τις πιο όμορφες εικόνες ντυμένη νύφη. Μέσα στα επόμενα χρόνια απέκτησε τα δύο παιδάκια της, τον Σάββα και την Αναστασία, και τώρα είναι μια τρισευτυχισμένη μαμά.

Αυτή τη χρονιά που διανύουμε, την όχι και τόσο καλή, έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές για την επιστροφή της, ωστόσο η Δούκισσα απάντησε σε αυτό το θέμα με απόλυτη ειλικρίνεια. Η όμορφη μανούλα και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και απάντησε για τις προτάσεις αυτές που έχουν ακουστεί, αλλά και για την επιστροφή της.

Όπως θα ακούσεις και στο βίντεο η Δούκισσα επιθυμεί να επιστρέψει κάποια στιγμή, όμως το διάστημα αυτό προτιμά να περάσει χρόνο με τα παιδάκια της. Όταν θα επιστρέψει στην τηλεόραση θέλει να είναι σε ένα concept που της αρέσει πολύ, περνά καλά και η ομάδα και οι άνθρωποι την εμπνέουν.



Δες όσα είπε αναλυτικά στο βίντεο.