Grey's Anatomy: Ο Derek επέστρεψε, αλλά η selfie με την Pompeo «έγραψε»

Grey's Anatomy: Ο Derek επέστρεψε, αλλά η selfie με την Pompeo «έγραψε»

Το post της ηθοποιού μαζί με το caption ενθουσίασε το Instagram.

Όταν ήρθε η 11η σεζόν του Grey’s Anatomy και συγκεκριμένα το 21ο επεισόδιο, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια του. Ο Derek aka McDreamy, αφού είχε επιβιώσει από συντριβή αεροπλάνου και πυροβολισμό, βρέθηκε να πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν στην προσπάθειά του να κάνει αναστροφή, αφότου είχε βοηθήσει και τα θύματα μίας άλλης σύγκρουσης, ένα φορτηγό έπεσε πάνω στο δικό του αυτοκίνητο.




Ο τηλεοπτικός του θάνατος σαφώς και δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στη σειρά. Ο Derek ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες που πέρασαν από την παραγωγή, αλλά όλοι κατάλαβαν και την ανάγκη του ηθοποιού, Patrick Dempsey, να προχωρήσει στην καριέρα του.

Πέντε χρόνια μετά, οι φανς βρήκαν τον εαυτό τους σε μία ενθουσιώδη κατάσταση όταν στις 12 Νοεμβρίου έγινε το reunion που τόσο περίμεναν και ο Dr. Shepherd εμφανίστηκε στη σειρά με τη σύζυγό του, Ellen Pompeo, μετά από ιδέα της ίδιας ώστε «να φέρουν χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων».




Η ηθοποιός πριν μερικές ώρες ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει σε selfie με τον Dempsey, και μία δεύτερη στην οποία φωτογραφίζονται με μάσκες. «Ας αγαπήσουμε, ας γιατρευτούμε, ας φορέσουμε μία μάσκα», έγραψε η Pompeo στην περιγραφή. «Σας παρακαλώ, ας ενωθούμε, ας σεβαστούμε ο ένας τον άλλον, ας φορέσουμε μάσκα και ας ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή. Δουλεύουν αδιάκοπα και ρισκάρουν τις ζωές μας για να μας κρατήσουν ασφαλείς», έγραψε ο Dempsey στο δικό του caption.

Μέσα σε 10 ώρες το post κατάφερε να φτάσει τα 3 εκατομμύρια likes.

Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος και μπορείς να δεις τις λήψεις στην παρακάτω gallery.