Η Δούκισσα τράβηξε την πιο ωραία φωτογραφία και ο λόγος είναι πολύ απλός

Η Δούκισσα τράβηξε την πιο ωραία φωτογραφία και ο λόγος είναι πολύ απλός

Μία καταπληκτική λήψη από την αγαπημένη μας διάσημη.

Δεν το λες και σπάνιο φαινόμενο η Δούκισσα να μοιράζεται ωραίες φωτογραφίες με το κοινό της. Για την ακρίβεια, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Είναι ένα κορίτσι πολύ όμορφο, με χαρακτηριστικά στο πρόσωπο που για την πλειοψηφία του κόσμου θεωρούνται πολύ εντυπωσιακά και, ακριβώς επειδή έχει φυσική ομορφιά, ουσιαστικά δε χρειάζεται καν να βαφτεί για αποσπάσει κολακευτικά σχόλια.

Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ένα γνωστό μοντέλο να προωθεί τη φυσική του ομορφιά και να αισθάνεται πολύ όμορφα να το προβάλλει και στο Instagram. Εξ ου και οι makeup-free φωτογραφίες στον λογαριασμό της Δούκισσας είναι τόσες πολλές.




Στην τελευταία της φωτογραφία, ωστόσο, δεν εστιάσαμε στο κομμάτι του μακιγιάζ -που, αν και υπήρχε, ήταν πολύ διακριτικό- αλλά σε ένα στοιχείο που απογείωνε τη φωτογραφία με τον πιο απλό τρόπο. Δεν ήταν κάτι φοβερό από άποψη επιτήδευσης, αλλά μία καθημερινή φωτογραφία. Ωστόσο, το στοιχείο για το οποίο μιλάμε κατάφερε να ξεχωρίσει πολύ και να κάνει την προσοχή μας να εστιάσει πάνω του.

Αυτό δεν ήταν άλλο από το χρώμα της μπλούζας που επέλεξε να φορέσει, μία υπέροχη απόχρωση του ροζ που πήγαινε στα ξανθά και ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά της και έδινε έναν πιο girly αέρα ως αποτέλεσμα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.