Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη: Η έκκληση στο Instagram

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη: Η έκκληση στο Instagram

Το βίντεο που ενημερώνει τους followers της.

Τελευταία ακούμε όλο και περισσότερο για διάσημους που πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης. Ενίοτε, οι ίδιοι τους οι λογαριασμοί χακάρονται, αλλά το πιο συχνό στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι άνθρωποι να ανοίξουν νέους λογαριασμούς και να προσπαθήσουν να τους «πουλήσουν» στο κοινό ως τον αυθεντικό του αγαπημένου του celebrity. Στόχος στις περισσότερες περιπτώσεις είναι να υπάρξουν κέρδη επικαλούμενοι ότι ο Χ διάσημος τα έχει ζητήσει με πρόφαση κάποιον λόγο. Ακόμα και όντας γνωστό ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί, δεν αποκλείεται κάποιος να μπερδευτεί, ειδικά αν ο θύτης έχει οργανώσει καλά το σχέδιό του.

Αυτό βίωσε και η Βάσω Λασκαράκη, η αγαπημένη ηθοποιός που όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε μετά από επικοινωνία των followers της, έσπευσε να κάνει story στο Instagram, με το οποίο να ενημερώσει τους φανς της για το συμβάν, ώστε να μην πέσουν στην παγίδα.




Πλέον που λίγο – πολύ είναι γνωστό αυτό που συμβαίνει και αυτό που προσπαθούν να κάνουν «καλοθελητές», οι διάσημοι εκμεταλλεύονται τους πολλούς τους followers για να βάλουν γρήγορα τα πράγματα στη θέση τους και να σηματοδοτήσουν το τέλος στα σχέδια των χάκερς. Πρέπει αυτό να συμβεί πολύ άμεσα, φυσικά, καθώς ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι έχουν στο μυαλό τους για να πείσουν κάποιον να τους δώσει χρήματα.