Ο Tristan Thompson ζήτησε συγγνώμη για τις απιστίες, αλλά όχι από την Khloe

Ο Tristan Thompson ζήτησε συγγνώμη για τις απιστίες, αλλά όχι από την Khloe

Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε νεότερα για τα σκάνδαλα που προκάλεσε ο μπασκετμπολίστας.

Όλοι πια ξέρουν για την απιστία του Tristan Thompson. Ή καλύτερα να πούμε «για τις απιστίες». Η πρώτη που έγινε γνωστή ήταν όταν η Khloe Kardashian βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κυκλοφόρησε υλικό που έδειχνε τον μπασκετμπολίστα με άγνωστες κοπέλες σε μαγαζί. Αφότου, έγινε αυτό το σκηνικό και προκλήθηκε ένας πρώτος σάλος, το ζευγάρι -δηλαδή η Khloe- προσπάθησε να το παραβλέψει. Και αυτό κατέληξε λίγο πιο μετά στο να την ξαναπατήσει, αυτήν τη φορά με την κολλητή της μικρής της αδερφής, Jordyn Woods.

Εκεί, φυσικά, η δημόσια κατακραυγή για τον Tristan ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αφού η μητέρα του παιδιού του είχε καταφέρει να τον συγχωρήσει κι εκείνος ανταπέδωσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την πλήγωσε.

Από τότε, έχει περάσει αρκετός καιρός. Η Khloe έκανε διαρκώς stories που έδειχναν πόσο πληγωμένη ήταν από όλο αυτό που συνέβη και φαινόταν σαν να μην επρόκειτο να υπάρξει πιθανότητα να τα ξαναβρούν με κάποιον τρόπο.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians, ο 29χρονος παίκτης των Cleveland Cavaliers απολογήθηκε στη μαμά της Khloe, Kris Jenner, για τα σκάνδαλα και τη στενοχώρια που προκάλεσε.

«Όταν την πλήγωσα με όλες τις πράξεις που έκανα, με επηρέασε πολύ λόγω του πόσο σε απογοήτευσα, και τη σχέση μας. Με έβλεπες σαν γιο σου, οπότε αυτό ήταν ένα πολύ στενόχωρο κομμάτι», είπε.

Εκείνη του απάντησε: «Επειδή την πλήγωσες, πλήγωσες εμένα, πλήγωσες όλους μας. Το θέμα είναι ότι τη θέλουμε χαρούμενη και θέλουμε εσένα χαρούμενο και θέλουμε εσάς χαρούμενος ως οικογένεια και θέλουμε η True να είναι χαρούμενη»

Σε άλλο απόσπασμα, άλλωστε, έχουμε δει πόσο έχει επηρεαστεί η Khloe από όλη αυτήν την κατάσταση, οπότε ξέρουμε πόσο της έχει στοιχίσει.