Διάσημο ζευγάρι ηθοποιών χώρισε μετά από εννιά χρόνια σχέσης

Διάσημο ζευγάρι ηθοποιών χώρισε μετά από εννιά χρόνια σχέσης

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μας celebrity couples.

Για άλλη μία φορά, τα νέα από το Hollywood είναι δυσάρεστα. Έχουμε συνηθίσει, βέβαια, σε τέτοιες ανακοινώσεις, ωστόσο, δεν παύουν να μας αναστατώνουν, ειδικά όταν αυτά αφορούν στους αγαπημένους μας διάσημους. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που δημιουργούνται μέσα στον χώρο του θεάματος και αυτό είναι κάτι λογικό γιατί απαρτίζονται από ανθρώπους που μπορούν να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον. Να γνωρίζουν ακριβώς τις δυσκολίες του χώρου και, με αυτόν τον τρόπο, να αποφεύγονται όσο το δυνατόν περισσότερο διαφωνίες και διαμάχες.

Ένα από τα πιο διάσημα από αυτά, όμως, δύο ηθοποιοί που είχαμε αγαπήσει τόσο ξεχωριστά όσο και μαζί, αποφάσισαν τώρα να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ο λόγος για την Olivia Wilde και τον Jason Sudeikis, που ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2011 και ήταν για επτά χρόνια αρραβωνιασμένοι. Οι δυο τους έχουν δύο παιδιά, για τα οποία έχουν συμφωνήσει σε co-parenting, με την προτεραιότητα να βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη σχέση που θέλουν να έχει η οικογένειά τους.




Στην αρχή, ο κόσμος θεώρησε ότι η είδηση ήταν μόνο φήμες, όπως συνηθίζεται να κυκλοφορούν ανά διαστήματα, ωστόσο τα νέα δείχνουν να επιβεβαιώνονται από πολλά Μέσα και να ρίχνουν την αυλαία στη σχέση ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στις καρδιές του κοινού.