Η Jennifer Aniston βγήκε με τον πρώην της και δεν το κρύβει

Η Jennifer Aniston βγήκε με τον πρώην της και δεν το κρύβει

Αυτό μάλλον δεν τον περίμενες.

Το πότε πρωτοεμφανίστηκε η Jennifer Aniston στις ζωές μας είναι δύσκολο να το προσδιορίσουμε. Από τη άποψη ότι για τον καθένα αυτή ήταν μία διαφορετική στιγμή. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, πάντως, έχει επάξια κερδίσει τη θέση της ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ακόμα και μη έχοντας παίξει ουσιαστικά σε κάποια παραγωγή που να της δώσει την ευκαιρία να μας δείξει όλο το εύρος των δυνατοτήτων της.

Στο μεσοδιάστημα, ωστόσο, την επικαιρότητα της showbiz έχουν, φυσικά, απασχολήσει οι προσωπικές σχέσεις της Jennifer Aniston με διάσημους σταρ. Δε θα σταθούμε στο προφανές κομμάτι του Brad Pitt, με τον οποίο είχε και τον πιο διάσημο δεσμό που έληξε άδοξα, καθώς, τώρα, η ίδια βρέθηκε σε κοινή παρέα με έναν άλλον πρώην της, τον Justin Theroux.

Ένας κοινός τους φίλος, ο Jimmy Kimmel, είχε γενέθλια και ούτε η Jen ούτε και ο Justin μπήκαν στη διαδικασία να κρύψουν ότι ήταν εκεί. Έκαναν τα stories τους από την περίσταση και εμείς συνδέσαμε τις αναρτήσεις και εξήγαμε το συμπέρασμα. Δεν τους ένοιαζε καν ότι ο κόσμος θα σχολίαζε αυτό το reunion και πολύ το χαρήκαμε.

Εννοείται ότι αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι άλλο υπήρξε μεταξύ τους πέρα από τη συνάντηση δύο προσκεκλημένων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Το βίντεο της Aniston:




Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Theroux στη συνέχεια: