Gordon Ramsay: Είδαμε το παραμυθένιο σπίτι του και δεν έχουμε λόγια (video)

Gordon Ramsay: Είδαμε το παραμυθένιο σπίτι του και δεν έχουμε λόγια (video)

Ο διάσημος σεφ απολαμβάνει στιγμές με τον γιο του και εμείς λατρέψαμε και αυτόν και την έπαυλη της οικογένειας.

Όλοι ξέρουμε τον Gordon Ramsay. Είναι ίσως και ο πιο διάσημος σεφ στον κόσμο και αυτό το έχει καταφέρει όχι μόνο με το αδιαμφισβήτητα κορυφαίο του ταλέντο αλλά και με τις εκπομπές του στην τηλεόραση. Κυρίως με αυτές. Είναι ο άνθρωπος που πηγαίνει σε εστιατόρια και δε διστάζει να βάλει τις φωνές αποκαλώντας με ιδιαίτερα κοσμητικά επίθετα τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και που για κάποιον λόγο του φέρνουν αντίρρηση. Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, κάποιες περιπτώσεις κάνουν μέχρι κι εμάς να κοιτάζουμε με απορία τη μικρή οθόνη και να σκεφτόμαστε πώς είναι δυνατό να υπάρχουν.

Η ίδια αντιμετώπιση μπορεί να υπάρχει και στα πιο εκπαιδευτικά του προγράμματα, όταν, για παράδειγμα, έρχονται διάφοροι πελάτες και του κάνουν κάποιο σχόλιο το οποίο θεωρεί ότι δεν έχει υπόσταση. Στο γενικότερο, είναι τέλος πάντων ένας άνθρωπος που έχει ένα πιο ιδιαίτερο ταπεραμέντο και -ας μη γελιόμαστε- για αυτό τον αγαπάμε.

Πέρα από τα επαγγελματικά του, ο σεφ έχει και μία πολύ όμορφη και μεγάλη οικογένεια. Η σύζυγός του είναι η δασκάλα Cayetana Elizabeth Hutcheson και μαζί έχουν πέντε παιδιά. Το μικρότερο είναι ο Oscar που γεννήθηκε στις 4 Απριλίου του 2019 και είναι πραγματικά αξιολάτρευτος και ίδιος ο μπαμπάς του. Όποτε τον βλέπουμε στο Instagram, ένα χαμόγελο μάς δημιουργείται, ωστόσο, αυτήν τη φορά, υπήρχε ένας άλλος λόγος να μείνουμε speechless στο θέαμα: το καταπληκτικό σπίτι της οικογένειας στην Κορνουάλη.

Στα πλάνα που έχει τραβήξει ο Gordon με τον μικρό να έχει βάλει την ηλεκτρική σκούπα, μπορείς να δεις και σημεία του σαλονιού αλλά και την καταπληκτική θέα έξω. Φυσικά, η περιουσία του είναι υπέρ αρκετή για να το υποστηρίξει, όμως, το θέαμα παραμένει εντυπωσιακό.

Δες τα βίντεο στη συνέχεια.








Και επειδή ο Oscar παραείναι αξιολάτρευτος, δες φωτογραφίες του στην παρακάτω gallery.