Γνωστός σταρ κρύβεται από τους φωτογράφους μετά το σκάνδαλο της απιστίας

Γνωστός σταρ κρύβεται από τους φωτογράφους μετά το σκάνδαλο της απιστίας

Η φωτογραφία που κατάφεραν να τον τραβήξουν έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και υπάρχει λόγος.

Το προηγούμενο διάστημα, όλη η showbiz συζητούσε το σκάνδαλο που προκλήθηκε με δύο από τους πιο hot ηθοποιούς σήμερα. Εκείνος είναι 51 ετών, παντρεμένος, και έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο γνωστές σειρές που έχεις παρακολουθήσει. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι στις πιο διάσημες παραγωγές που έχει αναλάβει ανήκει και το «The Affair», δηλαδή «Η Απιστία». Εκείνη είναι 31 ετών, βρίσκεται στο φρέσκο «αίμα» του Hollywood και αποτελεί ένα από τα top ονόματα που θέλουν σήμερα οι σκηνοθέτες για τις ταινίες τους. Μαζί, έκαναν τη σειρά του ηθοποιού πράξη.

Ο λόγος για τον Dominic West και τη Lily James που εθεάθησαν τον προηγούμενο μήνα στη Ρώμη να κάνουν σαν «δύο ερωτευμένοι έφηβοι», όπως είπε μάρτυρας του ερωτικού τετ-α-τετ. Ο West είναι παντρεμένος με τη 49χρονη Catherine Fitzgerald και έχουν τέσσερα παιδιά. Η τελευταία, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το γεγονός, είπε ότι ο γάμος τους είναι μια χαρά και ότι δε χρειάζονται συμβουλές από τρίτους.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτά τα λόγια ισχύουν ή αν τα είπε και λίγο για να κατευνάσει τα πνεύματα και να σταματήσουν όλοι να ασχολούνται με την οικογένειά της, ωστόσο ο ηθοποιός φαίνεται να μένει ακόμη στο σπίτι τους στο Costwolds και εθεάθη στο πρωινό του jogging. Όταν, όμως, αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό, έσπευσε να κρυφτεί στους θάμνους.

Λογικό να προσπαθεί να αποφύγει τα βλέμματα, αλλά η φωτογραφία που κατάφεραν να τον τραβήξουν έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και υπάρχει λόγος. Δες τη στη συνέχεια.