Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε την πιο ωραία φωτογραφία με τους γιους της

Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε την πιο ωραία φωτογραφία με τους γιους της

Και έγραψε το πιο ωραίο πράγμα πάνω της.

Πολλές φορές οι διάσημες αναρτούν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Όσο ωραίες κι αν είναι όλες οι προηγούμενες που έχουν ανεβάσει, όσο εντυπωσιακές και εκθαμβωτικές, στο τέλος τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις πιο οικογενειακές και ζεστές λήψεις. Γιατί αυτές είναι που βγάζουν ένα πραγματικά προσωπικό κομμάτι της ζωής τους, ένα πιο «ζεστό» και υπέροχο.

Η Σοφία Καρβέλα, για παράδειγμα, είναι μία γυναίκα που τα κάνει όλα. Αγαπάει τη δουλειά της και είναι σωστή επαγγελματίας, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της για να νιώθει καλά και λατρεύει την οικογένειά της. Όποτε έχουμε δει αναρτήσεις που περιλαμβάνουν κάποιο μέλος της είναι τουλάχιστον αξιολάτρευτες και συγκεντρώνουν κατευθείαν και τα likes του κοινού της.




Υπάρχουν και κάτι άλλες φορές, όμως, όπως η χτεσινή, στις οποίες οι followers της δεν μπορούν να δείξουν δημόσια την αγάπη τους -παρά μόνο σε pm- αφού έχουν να κάνουν με stories. Χωρίς να σημαίνει, ωστόσο, ότι δε θα τη λατρέψουν. Στο τελευταίο story, είδαμε να έχει τραβήξει τους δύο της γιους την ώρα που κοιμούνται και το θέαμα ήταν απλά φανταστικό.

«Δίκαιο το να πω απλώς ‘Ευχαριστώ’», έγραψε πάνω στη φωτογραφία που θα βρεις στην παρακάτω gallery.