The Crown 4: Έξαλλος ο Κάρολος με τη διάσημη σειρά

The Crown 4: Έξαλλος ο Κάρολος με τη διάσημη σειρά

Και ακόμη δεν έχει δει την τέταρτη σεζόν

Μπορεί για κάποιους εχθές να να ήταν μια απλή Κυριακή για τους φανατικούς του Crown όμως ήταν η καλύτερη Κυριακή ever, αφού εχθές έκανε πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν της σειράς. Μία σεζόν που περιμέναμε ακριβώς έναν χρόνο με απίστευτη ανυπομονησία, αφού σε αυτή πρόκειται να δούμε τόσο τη Margaret Thatcher, όσο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα να κάνουν την εμφάνισή τους.

Και μπορεί αρκετοί να την περιμέναμε με ανυπομονησία, αυτό δεν ισχύει όμως και για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αφού η πολυβραβευμένη σειρά του έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο παλάτι. Δημοσίευμα της Daily Mail, αποκαλύπτει πως το βράδυ του Σαββάτου, πριν καν κάνει πρεμιέρα η σειρά, φίλοι του πρίγκιπα Καρόλου εξαπέλυσαν δριμύτατη επίθεση κατά του Netflix, και των δημιουργών της σειράς, αλλά και κατά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, οι οποίοι όπως θυμάσαι έχουν υπογράψει συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων για την συνεργασία τους με το Netflix, μολονότι πλέον το παλάτι έχει ανοιχτό μέτωπο με τη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας.

«Η μυθοπλασία παρουσιάζεται ως γεγονότα» αναφέρει ένας στενός φίλος του Καρόλου, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται το όνομά του. «Είναι μια σειρά που έγινε για να βγάλουν κάποιοι χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τις ζωές αληθινών ανθρώπων και αδιαφορώντας πλήρως για το πώς αυτό θα επηρεάσει τα συναισθήματά τους» αναφέρει μια άλλη πηγή, από τον κύκλο του πρίγκιπα, ενώ τονίζει πως η σειρά «ανασύρει συμβάντα που συνέβησαν πριν από 25 - 30 χρόνια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο».

Όπως ήδη σου έχουμε αναφέρει η νέα σεζόν διαδραματίζεται κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 70’ ενώ βλέπουμε για πρώτη φορά τη Margaret Thatcher, αλλά και τη γνωριμία και τον γάμο της Diana με τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο. Στη σεζόν αυτή θα κατανοήσουμε καλύτερα τι συνέβη μεταξύ του τρίπτυχου Diana-Κάρολος-Καμίλα, αλλά θα μάθουμε και για τις διατροφικές διαταραχές της αείμνηστης «θλιμμένης πρίγκιπισσας».

«Το να δείξεις τη Diana να καταβροχθίζει τεράστιες ποσότητες φαγητού και μετά να κάνει εμετό είναι τόσο σκληρές εικόνες, που σίγουρα θα υπάρξει ειδική τηλεοπτική ένδειξη ακαταλληλότητας περιεχομένου. Αυτές οι σκηνές και η υπενθύμιση του πολύ πικρού διαζυγίου των γονιών του, σίγουρα θα ενοχλήσουν και τον πρίγκιπα William» αναφέρει μια άλλη πηγή.

«Ο δούκας του Cambridge έχει εκνευριστεί με το γεγονός πως η ζωή των γονιών του παρουσιάζεται απλοϊκά και με ψευδή τρόπο και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα» συμπληρώνει.

Φυσικά οι αντιδράσεις δεν σταμάτησαν εκεί αφού άλλα μέλη από τον φιλικό κύκλο του Καρόλου κατηγόρησαν εμμέσως και τους Sussexes αναφέροντας πως ήδη πήραν πολλά χρήματα από το παλάτι και τώρα θα πάρουν και από το Netflix. «Οι Meghan και Harry αναλογίστηκαν πως μεγάλο μέρος των εσόδων του Netflix είναι από το The Crown, όταν υπέγραψαν συμφωνία να πάρουν χρήματα από αυτή την πλατφόρμα;» αναφέρει άλλη πηγή.