Η Δανάη Παππά ποζάρει με τον σύντροφό της στην πιο must φωτό της εποχής

Η Δανάη Παππά ποζάρει με τον σύντροφό της στην πιο must φωτό της εποχής

Είναι αυτό το νέο trend στις #coupleselfies;

Η Δανάη Παππά είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι και αυτό είναι κάτι που έχουμε αντιληφθεί καιρό τώρα μέσα από το Instagram account της. Όλες οι φωτογραφίες της είναι μία και μία και αλήθεια σχεδόν ανυπομονούμε να έρθει ξανά το καλοκαίρι για να τη δούμε να ποζάρει με το μαγιό της. Βέβαια αυτό μπορούμε να το κάνουμε και τώρα scroll-άροντας απλά στο προφίλ της.

Έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz και δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως είναι ένα από τα πιο όμορφα και φρέσκα κορίτσια που μπορείς να συναντήσεις στο Instagram. Το account της είναι πραγματικά απίστευτο και αρκετά sexy θα μπορούσαμε να πούμε. Τη Δανάη τη γνωρίσαμε πριν από τρία χρόνια μέσα από την καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Το Ταουάζ» και έγινε αμέσως μία από τις αγαπημένες μας νέες ηθοποιούς.

Κάθε της φωτογραφία στο Instagram συγκεντρώνει πλήθος likes, ενώ δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως οι καλύτερες είναι αυτές που βλέπουμε τις απίστευτες αναλογίες της. Αυτή τη φορά ωστόσο δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το κορμί της, αλλά για τη σούπερ φωτογραφία που ανέβασε με τον αγαπημένο της Λάμπρο, και σίγουρα θα γίνει viral και γιατί όχι και trend.

Ναι, αν δεν ήξερες πώς να ποζάρεις με τον αγαπημένο σου αυτή την εποχή στο Instagram, τότε η Δανάη Παππά θα σου δείξει τον ιδανικό και πιο επίκαιρο. Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες πώς ακριβώς φωτογραφήθηκαν οι δυο τους.