Το viral βίντεο του Θοδωρή Μαραντίνη για τη συνεπιμέλεια των παιδιών από τους μπαμπάδες

Το viral βίντεο του Θοδωρή Μαραντίνη για τη συνεπιμέλεια των παιδιών από τους μπαμπάδες

Τι ζητάει ο τραγουδιστής

Οι Ενεργοί Μπαμπάδες συνεχίζοντας τη διαδικτυακή τους καμπάνια, επέλεξαν τον Θοδωρή Μαραντίνη προκειμένου να ενημερωθεί η κοινή γνώμη για τον στόχο της κοινής ανατροφής, του ίσου χρόνου και με τους δύο γονείς και της εναλλασσόμενης κατοικίας για την προστασία της ψυχικής υγείας των παιδιών, όταν οι γονείς τους έχουν χωρίσει.

Στο σποτ με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Μαραντίνη που το Πάσχα του 2019 ανακοίνωσε τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου βλέπουμε τον τραγουδιστή να μιλάει και να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει να προχωρήσει το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια των παιδιών μετά το διαζύγιο.

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Μιχαήλ και τον Φίλιππο και φροντίζουν να μοιράζουν τον χρόνο που περνούν οι γιοι τους ανάμεσα στα δύο σπίτι που το πρώην ζευγάρι διατηρεί.



Σχολιάζοντας το σποτ αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day εξήγησε πως πολλές φορές έχει πετύχει τον Θοδωρή με τους γιους του και τόνισε πόσο προστατευτικός και ενεργός πατέρας είναι ο τραγουδιστής.