GNTM Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το reality μοντέλων;

GNTM Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το reality μοντέλων;

Τέσσερις επιστρέφουν, ένας φεύγει.

Άλλη μία Δευτέρα ξημέρωσε σήμερα και μας βρίσκει στο σπίτι φυσικά και σε καραντίνα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Κι ενώ γενικά οι Δευτέρες από τη φύση τους είναι κάπως βαρετές, τους τελευταίους δύο μήνες έχουν γίνει κάπως ευχάριστες και αυτό οφείλεται προφανώς στο Greece’s Next Top Model που έχει δώσει νόημα στις Δευτέρες και τις Τρίτες μας. Σκέφτεσαι πόσο πιο βαρετά θα ήταν χωρίς αυτό όντας και σε καραντίνα; Ούτε να το σκεφτόμαστε δεν θέλουμε.

Σήμερα μάλιστα πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα επεισόδια μετά από αυτό του makeover και αυτό γιατί σήμερα είναι η επιστροφή των τεσσάρων παικτών που τόσο περιμένουμε κάθε χρόνο. Κάποια spoilers έχουν ήδη μαρτυρήσει τους τρεις από τους τέσσερις παίκτες που επιστρέφουν και απλά μένει να επιβεβαιωθεί αν και ο τέταρτος παίκτης είναι αυτός που φανταζόμαστε.

Ωστόσο, όπως γίνεται σε κάθε δοκιμασία έτσι και σήμερα θα υπάρχει αποχώρηση. Τέσσερις νέοι (αλλά παλιοί) παίκτες επιστρέφουν και ένας αποχωρεί ρίχνοντας πάλι τον αριθμό των παικτών στους 11. Όπως είδαμε και από το trailer η σημερινή δοκιμασία είναι άκρως ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα και ανυπομονούμε να δούμε πού θα δώσει το (ή τα) disadvantage της η Λία που την προηγούμενη φορά κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία.

Από το trailer πάντως βλέπουμε πως το ένα ζευγάρι είναι ο Αντρέας με τον Σήφη, και δεν ξέρουμε ακόμη αν αυτό είναι advantage για τον Αντρέα ή το εντελώς αντίθετο για τον Σήφη. Τα σημερινά spoilers πάντως θέλουν τον Σήφη να αποχωρεί από το σπίτι του GNTM με το campaign room να μετρά ξανά έναν παίκτη λιγότερο.

Μένει να δούμε απλά αν θα επαληθευτεί, αλλά και πώς θα αντιδράσει η Μαρινέλλα με την οποία έχουν έρθει και πιο κοντά.