Jennifer Aniston: Το απίστευτο παρατσούκλι που της έχουν δώσει οι φίλες της

Jennifer Aniston: Το απίστευτο παρατσούκλι που της έχουν δώσει οι φίλες της

Kαι κάπως έτσι την αγαπάμε ακόμα πιο πολύ!

Είναι ένα από τα πιο συμπαθή πρόσωπα του Hollywood, για πολλούς και διάφορους λόγους, μιας και έχει καταφέρει, ενώ είναι star του σινεμά και άκρως εντυπωσιακή παρουσία, να τη λατρεύουν εξίσου άντρες και γυναίκες!

Αναφερόμαστε φυσικά στην Jennifer Aniston την οποία έπειτα από αδιάκοπη παρακολούθηση Friends, ξανά και ξανά, ομολογούμε ότι τη νιώθουμε δικό μας άνθρωπο.

Κάπως έτσι βέβαια, τη νιώθουν και οι φίλες της, οι οποίες τη λατρεύουν και της το δείχνουν εμπράκτως. Και όταν λέμε φίλες, δεν εννοούμε απαραίτητα διάσημες κυρίες, αλλά γυναίκες που η star έχει κοντά της πολλά χρόνια τώρα.

Μία από αυτές, είναι και η make up artist της, Αngela Levin, με την οποία η διάσημη ηθοποιός συνεργάζεται εδώ και δεκαετίες. Η Angela λοιπόν, η οποία εκτός από συνεργάτιδα της Jen, είναι και κολλητή της φίλη, μίλησε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευγένειας, για τη διάσημη ηθοποιό: «Όταν σκέφτομαι την Jen, μου έρχονται στο μυαλό λέξεις όπως ευγένεια, γενναιοδωρία, αγάπη και οικογένεια. Αποκαλούμε η μία την άλλη Μαμά. Όχι μόνο εγώ, αλλά και όλες οι υπέροχες γυναίκες του περιβάλλοντός μας τη φωνάζουν έτσι», είπε η Angela.

Ντίβα, απαιτητική και ξινή ήταν κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουμε κατά καιρούς ακούσει για την Aniston. Μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό.

Δες την παρακάτω gallery: