Τέλος στη συμφωνία πρίγκιπα Harry με το Netflix; Τι αποφάσισε το ζευγάρι;

Τέλος στη συμφωνία πρίγκιπα Harry με το Netflix; Τι αποφάσισε το ζευγάρι;

Όλοι «κατηγορούν» τον Harry και τη Meghan για τη συμφωνία τους.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle υπέγραψαν συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix νωρίτερα φέτος, με το ζευγάρι να αναλαμβάνει ρόλους παραγωγής. Το Netflix ωστόσο έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του Buckingham Palace για την απεικόνιση της βασιλικής οικογένειας στη σειρά The Crown, η οποία στην τέταρτη σεζόν της εξετάζει τη σχέση της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Κάρολου. Τώρα οι αναλυτές κάλεσαν τον Harry και τον παροτρύνουν να εγκαταλείψει τη συμφωνία με την εταιρεία streaming λόγω του βασιλικού θυμού.

Γράφοντας στη Mail on Sunday, η αρθρογράφος Emily Andrews ντροπιάζει τον Harry για τους δεσμούς του με το Netflix εν μέσω βασιλικής αναταραχής στην εταιρεία. Είπε: «Ποτέ άλλοτε μέλη της οικογένειάς της δεν έχουν συσχετιστεί με εκείνους που «τρολάρουν» τη μοναρχία. Η άσχημη εντύπωση είναι ότι, έχοντας υπογράψει συμφωνία με το Netflix, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan, φαίνεται να επωφελούνται από την «παραμόρφωση» της αλήθειας για τη βασιλική οικογένεια.

«Η αναφερόμενη συμφωνία των 100 εκατομμυρίων δολαρίων (78 εκατομμύρια λίρες) με την αμερικανική πλατφόρμα θα βοηθήσει να δώσει στον Harry οικονομική ελευθερία, αλλά έχει φέρει τα πάνω κάτω πίσω στο σπίτι - ιδιαίτερα μεταξύ εκείνων που είναι κοντά στον Κάρολο και τον William. Πώς μπορεί να πάρει χρήματα από μια εταιρεία που εμπορεύεται την οικογένειά του»;

Κι ενώ οι αντιδράσεις για τη νέα σεζόν του Crown συνεχίζονται, ο Harry και η Meghan βρίσκονται πραγματικά στη μέση έχοντας υπογράψει ένα αρκετά κερδοφόρο συμβόλαιο με την πλατφόρμα streaming, ενώ δέχονται πιέσεις για να δώσουν ένα τέλος. Είναι όμως αληθείς όλες αυτές οι αντιδράσεις ή απλά έχουν δημιουργηθεί από haters των Sussexes για να δημιουργήσουν ακόμη ένα πρόβλημα μεταξύ αυτών και της βασιλικής οικογένειας;

Διαβάσαμε ήδη πως ο Κάρολος ήταν κάπως έξαλλος με τη σειρά, με όλα αυτά που είπαν στη Daily Mail φίλοι του πρίγκιπα της Ουαλίας. Μένει να μάθουμε αν πράγματι έχουν υπάρξει αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια και δεν είναι ψευδή δημοσιεύματα και αν ο Harry με τη Meghan θα ακυρώσουν τελικά τη συμφωνία που έκαναν.