Τα ρεκόρ είναι για σπάνε: Ο Rupert Grint έσπασε το ρεκόρ του David Attenborough

Τα ρεκόρ είναι για σπάνε: Ο Rupert Grint έσπασε το ρεκόρ του David Attenborough

Άλλο ένα ρεκόρ έσπασε

Η έκφραση «τα ρεκόρ είναι για σπάνε» παίρνει σάρκα και οστά όταν μιλάμε για αγαπημένους celebrities του Hollywood οι οποίοι μόνο με μία κίνηση μπορούν να καταρρίψουν τα πάντα. Και ερχόμαστε ευθύς στο θέμα μας. Την προηγούμενη Τετάρτη όπως ενδεχομένως θυμάσαι, ο Rupert Grint (aka Ron Weasley) ένας εκ των πρωταγωνιστών του Harry Potter έφτιαξε Instagram account και ανέβασε σαν πρώτο post φωτογραφία με την έξι μηνών κόρη του.

Ο ηθοποιός που έγινε μπαμπάς εν μέσω πανδημίας και καραντίνας ανέβασε μια φωτό με την κόρη του τη Wednesday για να μας τη συστήσει και εκτός από αυτό κατάφερε ακόμη κάτι. Να σπάσει το ρεκόρ του Sir David Attenborough, ο οποίος συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο followers μέσα σε 4 ώρες και 44 λεπτά από τη δημιουργία του αccount του.

Κι επειδή όπως είπαμε τα ρεκόρ είναι για σπάνε, ο Rupert Grint κατέρριψε το ρεκόρ αυτό συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο followers μέσα σε 4 ώρες κι ένα λεπτό, δηλαδή 43 λεπτά νωρίτερα από τον David Attenborough. Ο 32χρονος αγαπημένος μας ηθοποιός έγραψε χαριτολογώντας στην ανάρτησή του: «Γεια Instagram! Μου πήρε μόλις δέκα χρόνια, αλλά είμαι εδώ». Αυτή τη στιγμή ο Rupert έχει 3,2 εκατομμύρια followers και δεν έχει συμπληρωθεί καν μία εβδομάδα από την ημέρα που έφτιαξε το Instagram.

Εκτός από τη κόρη του πάντως θέλουμε να σχολιάσουμε και την φανταστική φωτό προφίλ που έχει επιλέξει και μας γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω, στην οποία απαθανατίζεται ο ίδιος με τη Dame Maggie Smith (aka Minerva McGonagall) να τον φιλά στο μάγουλο. Για την ιστορία πάντως να σου πούμε, πως ο Sir David που ήρθε στο Instagram τον Σεπτέμβρη του 2020 έσπασε προηγουμένως το ρεκόρ της Jennifer Aniston η οποία είχε συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο followers μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά από τη δημιουργία του (η οποία με τη σειρά της είχε σπάσει το ρεκόρ του Harry και της Meghan Markle, όταν το SussexRoyal συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο followers μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά).