Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter έφτιαξε Instagram & μας έδειξε την κόρη του

Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter έφτιαξε Instagram & μας έδειξε την κόρη του

Αυτό ήταν το πρώτo post που ανέβασε

Το Instagram είναι μία από τις ευρέως διαδεδομένες και πολυχρησιμοποιημένες εφαρμογές που υπάρχουν. Ωστόσο δεν έχουν όλοι την συγκεκριμένη εφαρμογή, και μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και αγαπημένοι ηθοποιοί του Hollywood. Ένα παράδειγμα που θα μπορούσαμε να σου δώσουμε είναι ο Brad Pitt, η Angelina Jolie, αλλά και ο πρωταγωνιστής του Harry Potter, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες έγινε και μπαμπάς.

Όχι δεν αναφερόμαστε στον Daniel Radcliffe (aka Harry), αλλά στον κολλητό του φίλο, Rupert Grint, δηλαδή Ron Weasley. O 32χρονος ηθοποιός απέκτησε το δικό του account στο Instagram και το ντεμπούτο που έκανε στην εφαρμογή ήταν ίσως το καλύτερο όλων των εποχών. Ο Rupert μοιράστηκε στο νέο account του, μια φωτογραφία της 6 μηνών κόρης του, την οποία απέκτησαν με την αγαπημένη του Georgia Groome.

Ήταν 11 Απριλίου όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, και περίπου έναν μήνα μετά, στις 8 Μαΐου, μάθαμε πως η Georgia γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάνοντας τον Rupert Grint τον πιο χαρούμενο και ευτυχισμένο μπαμπά ever. Η πρώτη του φωτό στο Instagram ήταν απλά αξιολάτρευτη, ενώ όσο την κοιτάς τόσο η μικρούλα μοιάζει πραγματικά με κουκλάκι.

«Γεια Instagram, άργησα μόλις 10 χρόνια αλλά να ‘μαι. Ο Grint στο Gram. Είμαι εδώ για να σας συστήσω τη Wednesday G. Grint. Μείνετε ασφαλείς, Rupert». Αυτό έγραφε το caption της φωτογραφίας του και πραγματικά μας έφτιαξε τη μέρα. Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο η φωτογραφία του είχε συγκεντρώσει πάνω από ενάμιση εκατομμύριο likes.