Επαληθεύθηκαν τα spoiler του GNTM; Αυτά είναι τα 4 παιδιά που επέστρεψαν

Επαληθεύθηκαν τα spoiler του GNTM; Αυτά είναι τα 4 παιδιά που επέστρεψαν

Η διαδικασία ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα

Εδώ και αρκετό καιρό, σχεδόν από τα πρώτα επεισόδια, είχαμε ακούσει για τα άτομα που επιστρέφουν στο Greece’s Next Top Model, παίρνοντας μια δεύτερη ευκαιρία. Όμως υπήρχε μια εξέλιξη που δεν περιμέναμε με τίποτα. Η επιλογή αυτή δεν έγινε από τους κριτές και αυτό ήταν το πιο εντυπωσιακό. Οι δώδεκα παίκτες που αποχώρησαν βρέθηκαν μπροστά από τη Βίκυ Καγιά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον coach Γιώργο Κάραβα, οι οποίοι υποδέχτηκαν live τον Joel Bough, τον head of scouting του Elite London, και πέρασαν από online casting.

Οι επιλογές του Joel και οι νέοι αριθμητικοί συσχετισμοί, δημιούργησαν ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες που είχαν μείνει στο σπίτι και σχεδόν κανείς δεν είδε με καλό μάτι την επιστροφή των παικτών. Μπροστά από την κάμερα πέρασαν οι Παρασκευή, Ίριδα, Ξένια, Ειρήνη, Κωνσταντίνος, Εμάνουελ και Ηρακλής.

Επτά άτομα κέντρισαν τον ενδιαφέρον του Joel, όμως τέσσερα μπήκαν ξανά στο σπίτι του GNTM. Ποια ήταν όμως αυτά; Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers; Η απάντηση είναι προφανώς θετική, μιας και τα spoilers σπανίως πέφτουν έξω. Ο head of scouting του Elite London εντυπωσιάστηκε και επέλεξε ξανά τον Ηρακλή, τον Εμάνουελ, την Ξένια και την Παρασκευή.

Στο σπίτι δεν θα λέγαμε πώς υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος ενθουσιασμός για τις κοπέλες που επιστρέφουν, ενώ ο ερωτευμένος μάλλον Edward περίμενε την επιστροφή της Ρασέλ.